Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditeremben jól lehet párkeresés céljából ismerkedni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 11:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
Nem, a nők abszolút nem azért járnak oda, hogy bámulják és felszedjék őket, és pláne veszélyes ha súly van a kezükben, mert te húzod a rövidebbik végét.
2023. nov. 8. 11:43
 2/26 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Én edzeni járok oda, nem csacsogni. Edzés közben megy a zene a fülemben, benne vagyok a "zónában", minden vágyam lenne kizökkenni belőle :D

(Félreértés ne essék, nyilván nem harapom le senkinek a fejét, amennyiben értelmes indokkal jön - múltkor is átfésültem a padlót egy sráccal, akinek eltűnt a fél fülese :D Próbálkozni is ér, amit azonnal vissza is fogok utasítani, utána viszont nem bírom a nyomulást.)

2023. nov. 8. 12:13
 3/26 anonim ***** válasza:
17%
Gyerekek! Mi van veletek? Már lassan szánalmas a komplett férfi nem, annyira megy a pedálozás a nőknél és a nyomulás. Lassan nincs már platform, élethelyzet ahol ne kelljen a pasik tapadásától menekülni. Visszataszító és szánalmas, talán ez a két legjobb szó erre.
2023. nov. 8. 12:20
 4/26 A kérdező kommentje:

Igyekszek együttérzéssel fordulni a nők felé, ha kellemetlen a közeledésem. Viszont én férfiként szeretném elmondani a másik oldalt is. Próbálok online is ismerkedni, de nem sok sikerrel. És igen, én igényelném, hogy ismerkedhessek személyesen is nőkkel.

Munkahely:

- házi nyúlra nem lövünk

Tömegközlekedés

- a nő siet

Könyvtár, konditerem, bevásárlás

- nem pasizni megy oda

Diszkó, szórakozóhely:

- oda én nem járok

Túra csoportokba még nem mentem el, lehet, hogy ott ismerkedhetnék. De hol ismerkedjen személyesen egy férfi, hogyha a nő megszólítása is már attrocitás. Régen legalább lehetett személyesen ismerkedni, és a köszönésre, nem a van barátom lett a válasz mindig.

2023. nov. 8. 12:30
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Aki ad neked jeleket, hogy o is felfigyelt rad, ot megkozelitheted. De most egy random csajhoz ne menj oda, hogy ismerkednel vele, mert nem azert jar terembe. Biztos van, aki ismerkedes celjabol, de o valoszinuleg "pasztazza" is a terepet :D
2023. nov. 8. 12:39
 6/26 A kérdező kommentje:
Ha sose kapok senkitől se jeleket, akkor hagyjam az egész csajozást a fenébe?
2023. nov. 8. 12:40
 7/26 anonim ***** válasza:
85%

Ott tudsz ismerkedni, ahol van közös platform, helyzet, érdeklődés. Aztán mondok egy titkot férfiként. Úgy tudsz sikeresen ismerkedni, hogy nem mutatod ki hogy ismerkedni akarsz. Létezel mellette, beszélgetsz, kérdezel. Ha már köszönő viszonyban vagy vele, akkor is csak létezel, beszélgetsz. Aztán majd minden adja magát. Idegenként piszkosul átlátszó a nyomulás, valószínűleg nem fogsz egyből baromira tetszeni neki, nem is ismer. Idő kell mindenhez, és benne van a pakliban, hogy csak a 10.-nél leszel a befutó. Nem kell siettetni semmit, nem kell elsőre lehívni sehova. Fel kell ébreszteni a nőben a kíváncsiságot és a szimpátiát.

Én foglalt vagyok, nekem inkább az szokott a baj lenni, hogy a nők gondolnak többre. Jó, én sokat járok emberek közé, előadásokat tartok és hallgatok, sok nővel vagyok kapcsolatban(emberi-baráti).

Ha ráérzel akkor rá fogsz jönni hogy nőkkel ismerkedni sem egy bonyolult dolog! :)

2023. nov. 8. 12:51
 8/26 anonim ***** válasza:
88%
Na pont az első pár válaszoló miatt halt ki mára a személyes ismerkedés és kénytelen mindenki neten vagy szórakozóhelyen keresgélni. Szerintem semmi gond nem lenne azzal, ha akár konditeremben elkérnék a számomat, de manapság ezt mindenki veszélyesnek érzi az ilyen vérfeministák miatt. Pedig sokkal jobb lenne, mint Tinderen ismerkedni, ahol mindenki kamu képekkel van fent és élőben sokkal szarabbul néznek ki. Az internet előtti időkben full normális dolog volt, hogy az emberek ott ismerkedtek, ahol lehetőségük volt kontaktokra. Legyen az épp konditerem, nyelvtanfolyam, tánciskola vagy bármi. Ez lenne a normális.
2023. nov. 8. 13:07
 9/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy abba miért kell belehalni, ha mondjuk odamegyek, megkérdezem, hogy pl. milyen edzés programokat szeret csinálni, milyen gyakran jár ide, vagy, hogy edzés után meghívhatom-e egy salátára?
2023. nov. 8. 13:10
 10/26 A kérdező kommentje:
Illetve sajnos azt tapasztalom, hogyha valamilyen klubba eljárok, ott se mélyülnek igazán a kapcsolataim az ottani nőkkel, vagy keresztényként például gyülekezetben se tudok jól ismerkedni.
2023. nov. 8. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!