Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a tény, hogy a covid óta 30%-kal csökkent a konditerembe járók száma, az annak tudható be, hogy a csajoknál már nem előnyös a kigyúrt pasi, hanem a vékony lett a divat?
A covid lezárás előttihez képest kb. 30%-os a visszaesés, azaz ennyi ember nem tért vissza a konditermekbe 2019-hez képest.
Ez minek tudható be?
“már nem előnyös”:
Én még emlékszem a covid, Tinder, Instagram és Tiktok előtti világra. Akkoriban megszállottan kondiztam, hogy sikeresebb legyek a nők és a férfiak körében egyaránt.
Aztán a házibuliban az egyetlen sikereses csajozó csávó egy nyeszlett Justin Bieber kinézetű nyomorék volt emós hajjal. Akkoriban én is meg a többiek is azt gondolták, hogy ebből is látszik, hogy nem csak a kinézet számít.
Azóta azt mondom, lóf@szt. A nőknek ez a nyápic Tiktok prettyboy/femboy Chad kell, nem a kigyúrt izmos férfi.
#4 jobban keresnek, de drágább is az élet mint akkor.
Válaszolva a kérdésre szerintem sokan vannak úgy a sporttal mint én hogy amikor benne vannak akkor mennék, mennek rendszeresen, aztán ha valami miatt megszakad a dolog akkor nehezen vesszük rá magunkat újra.
És amúgy szerintem a nagy átlag körében soha nem lesz szexibb egy sovány pasi mint egy ízlésesen kigyurt.
Honnan van ez az adat? Tényleg linkeld már be.
Egyébként nem hinném, hogy ilyen magad ez a szám, de nem a covidhoz, inkább az inflációhoz és általános romló gazdasági helyzetnek tudható be. Az embereknek fogy a pénzük.
Én szerintem is a 6-osnál van a pont, a második bekezdés a valódi magyarázat a kérdésre.
El nem tudom ezt képzelni, amit a kérdező feszeget, hogy rájöttek, hogy nem vonzó, és véletlenül pont a Covid után jöttek rá.. Mellesleg ennek mi köze lenne a Covidhoz, hol az összefüggés a "már nem vonzó" és a Covid között? A magyarázat nyilván a Covidhoz kapcsolódik, Covid következményéből ered (lezárások), sokan abbahagyták, és nem vették rá magukat újra, ez elég kézenfekvő magyarázatnak tűnik.
Na meg azt se tudom elképzelni, hogy a férfiak többsége ilyen primitív okból, pusztán csajozás miatt járna edzőterembe. Biztosra veszem, hogy találnánk is valahol a neten olyan felmérést, ami választ adna a konditerembe járók motivációira, kinek mik a fő mozgatórugói, amiért oda jár. A többség szerintem azt felelné, hogy jobban nézzenek ki, jobban érezzék magukat fizikálisan, és egészségesebbek legyenek. De a "jobban nézzenek ki" szempont nem ugyanazt jelenti, mint csajozás miatt járni, mert ez a szempont valszeg a nőknél is az első helyen lenne, mármint hogy jobban nézzenek ki/jobban tetsszenek önmaguknak.
Amúgy is gáz szerintem, némileg lelki szegénységnek tartom, ha valaki azért csinál dolgokat, hogy megfeleljen a csajoknak, nem pedig a saját fejlődéséért tesz dolgokat. De ez már csak egy szubjektív, privát vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!