Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes összejönni egy nagyon súlyosan depressziós 27 éves nővel akinek van egy 4 éves kislánya is, ha nem vagyok külsőre túl előnyös pasi?
Nem vagyok jó pasi, így a lelkileg egészséges szép nőknél ki vagyok zárva, azok találnak nálam jobb pasit simán. Ez a csaj már olyan mély stádiumú depressziós hogy már a főbérlői azon aggódnak melyik nap fogják felkötve találni a szobájukban, vagy az ereit felvágva. Kulimunkával tartja fent amúgy magát a Balatonnál.
Viszont tényleg szép. Az utóbbi 2 évben 3-szor volt eljegyezve. Az első két alkalommal a faszik visszavonták az eljegyzést még az esküvő előtt. A harmadik el is vette feleségül. Szó szerint ki tett a csajról a saját facebook profiljára egy vagánykodós képet az ismerőseinek azzal a szöveggel, hogy "nézzétek milyen gyönyörű, na ilyen a jó kezdete egy szép életnek... ;)". Az esküvő után egy hónappal elváltak és teljesen eltűnt az életéből, megpattant. Nyilván nem ok nélkül. Gondolom jött a fekete leves ami a rózsaszín köd és a külső bűvölete után jön, és zavaró lett a depresszív nő jelleme és/vagy a gyereke. Ilyesmi történhetett.
Ezeknek a tényeknek a birtokában érdemes lehet nekem következni nála, hogyha egyébként másképp nem lehetne szép nőm? Csak max csúnyácska vagy duci.
2-es
Azért amiért egy 10/4-es nőnek is opció egy 10/10-es külsejű pasi társkeresőről, akiről úgyis tudja (nagyon minimális önismerettel), hogy csak max egy dugásra elég. Mégis belemegy a dologba. Aztán jön sírni gyik-re, hogy miért ilyen az összes pasi?
kérdés neked a külsőn kívűl még van e amiért szimpatikus a lány, anya,
CSak azért ne válassz valakit, ha nem szereted, mert azt hiszed neked ne lehetne , általad szépnek gondolt barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!