Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan depresszióssal, aki gyógyszert szed rá, és tényleg próbál kilábalni?
Légyszi írjátok oda, hogy férfiak vagy nők vagytok.
Tegyük fel, külsőre tetszik az illető, de nem hihetetlenül, viszont alap esetben nem lenne számodra kérdés külső alapján..
A lényeg, nem drogozik, nem iszik, nem cigizik, csak segítségre szorul mert elhatalmasodott felette a depresszió, és gyógyszeres kezeléshez kellett nyúlni pszichológus mellett.
Gyógyszer mellett viszont kvázi tünetmentesen tud lenni.
Csak a kezelés sikerességének biztosításához még legalább 1 évig antidepresszánst kell szednie.
Adnátok esélyt?
Bocsi, de én nem. Lehet, hogy más igen, de én nem.
29N
#1 semmi probléma, csak a véleményekre vagyok kíváncsi. Elvégre ilyesmi miatt van ez a fórum :)
#2 elárulod, hogy férfi vagy nő vagy? És körülbelül milyen korú? Köszönöm :)
Nem. Voltam már nagyon lent én is, tudom milyen. Ebben az állapotban senki nem alkalmas párkapcsolatra.
Szóval nem.
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!