Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti összejönnétek egy feltalálóval?

Figyelt kérdés

Aki a garázsában szokott bütykölni. Egyébként elméleti fizikus, de nem akart elmenni dolgozni, inkább saját lábon áll, pl vasat keres a környékről, amit eladhat, meg a szabadalmak utáni kisebb nagyobb pénzekből él.

Nem sok van már hátra egy nagyobb volumenű pályázatig.

Szinte biztos hogy több száz milliós támogatók lesznek rá. Akkor fel kell állítani egy kis csoportot, aki kidolgozza a részleteket.

Szerintetek létezik olyan , aki szeretne ilyen életvitelű férfit?

Nem vagyok pénz orientált, sem a gyerek téma nem mozgat, de ha van aki fel akarja nevelni, szívesen csinálok neki gyereket.

2019. szept. 12. 13:32
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha fímet keres, meg magát "feltalálónak" vallja, az elég C-betűsen hangzik. Én ezzel nem udvarolnék a helyedben.
2019. szept. 12. 13:35
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
😂🍷👍
2019. szept. 12. 13:35
 3/37 anonim ***** válasza:
93%

:DDDDDDDDDDD

Nagyon butának tűnsz a kérdés alapján, ráadásul ez a bütykölés meg fémgyűjtés hadd ne mondjam, kikre emlékeztet. :D

Elméleti fizikus a $eggem, az. :DDDD

2019. szept. 12. 13:36
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... lomtalanításkor mennyi elméleti fizikus van.. :DDD

Azt a vastelepekre járnak leadni a találmányokat és felveszik a szabadalmi pénzt.

:DDD

Sírva röhögök!

2019. szept. 12. 13:38
 5/37 A kérdező kommentje:

Én tényleg elméleti fizikus vagyok. Az ELTE-n végeztem. Van 2 saját garázsom, az egyikbe be van kötve a villany, a víz és intéztem netet is. Elég otthonos :))

Egy ideig multinak dolgoztam, jól kerestem ott, de képtelen vagyok rabszolgaként élni. Inkább saját lábra állok.

Ha bejön a mostani projektem, akkor veszek valahol vidéken egy földet és egy házat.

Nem teljesen értem mi ezen a nevetséges.

Ja és egyetemistákat korrepetálok még fizikából, nem szoktam pénzt kérni, de néha hoznak használt kütyüket :))

2019. szept. 12. 13:47
 6/37 anonim ***** válasza:
95%

"Szinte biztos hogy több száz milliós támogatók lesznek"

Hát nem vagy meggyőző. Tudom, hogy csak kompenzálni akartad azt, hogy munkanélküli vagy. Nem tudom miért vagy olyan biztos abban, hogy ilyen pályázatot nyersz, mégis mi az alapod erre? Ilyen komoly témákban ennél konkrétabban és meggyőzőbben kellene előadd magad, nem fog a nő mindent elhinni, amit mondasz.

2019. szept. 12. 13:50
 7/37 A kérdező kommentje:

Rájöttem valamire az energiával kapcsolatban. Elég bonyolult nem fogom ezt itt levezetni.

Viszont jó úton jár a dolog. És ha sikerül ezt rengeteg helyen alkalmazhatják.

2019. szept. 12. 13:54
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon dögösnek kell lennie ahhoz, hogy összejöjjek egy ilyennel, mert ha emellé még ilyen gizda, szemüveges, sápadt, okostóni, vegetáriánus külseje van, akkor semmiképp.
2019. szept. 12. 13:55
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Egy "nagyobb volumenű pályázat" elnyeréséhez egy magad édes kevés vagy ezt ugye tudod? A kis csoport sem fog elmenni dolgozni egy noname senkinek, ha csak nincs már megnyerve az a pályázat. Addig viszont miből fizeted az előkészületeket stb-t?

Nem hiszem, hogy létezik olyan, aki ilyen életvitelű párt szeretne magának. Ez tulajdonképpen nem több, mint egy bizonytalan bevétellel rendelkező, álmodozó, akivel nem lehet komolyan tervezni. Ilyet senki nem szeretne, de biztos van, aki beéri vele. Na neki majd bizonyíthatsz.

Majd megérted, ha felnősz.

2019. szept. 12. 13:58
 10/37 anonim ***** válasza:
95%

Készüljetek srácok, itt a következő dr. prof. habil. Jóskabácsi, aki feltalálja a levegővel működő oxigéntermelő örökmozgó autót!! :DDDD Kérdező, készülj a veszélyekre, az ilyen meg nem értett zseniket mindig el akarja tenni láb alól az olajlobbi. :D

Amúgy komoly, mert elhiszem, hogy te elhiszed ezt a sok ökörséget. :D

2019. szept. 12. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!