Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti összejönnétek egy feltalálóval?
Aki a garázsában szokott bütykölni. Egyébként elméleti fizikus, de nem akart elmenni dolgozni, inkább saját lábon áll, pl vasat keres a környékről, amit eladhat, meg a szabadalmak utáni kisebb nagyobb pénzekből él.
Nem sok van már hátra egy nagyobb volumenű pályázatig.
Szinte biztos hogy több száz milliós támogatók lesznek rá. Akkor fel kell állítani egy kis csoportot, aki kidolgozza a részleteket.
Szerintetek létezik olyan , aki szeretne ilyen életvitelű férfit?
Nem vagyok pénz orientált, sem a gyerek téma nem mozgat, de ha van aki fel akarja nevelni, szívesen csinálok neki gyereket.
Ez teljesen komoly!
Nem vizhajtásu autót tervezek vagy örökmozgot az botorság lenne.
Ennél sokkal reálisabb terveim vannak.
1-2millios pénzeket már egyetem alatt is nyertem kutatásra. Egymagam!
Az agyam az enyém és saját lábon is élhetek nem kell, hogy valami multi leszivja az agyam
Joképü vagyok és férfias. 185cm és 90kg, elég sokat edzek, minden reggel kocogok a garázs melletti erdőben (a 3kg-s nyilpuskámmal, mert néha járnak erre nyulak)
Muszáj fittnek lenni, mert néha el kell ijeszteni a helyi gyüjtögetöket.
Nem vagyok kiszolgáltatott helyzetben, mert apáméktol bármikor kérhetnék pénzt, mert elég gazdagok. Lakást is akartak nekem venni csak én saját lábon akarok élni. Nem érdekel a pénz!!!
"A helyedben elrejtőznék, biztos ami biztos!"
Nem találnak meg. Egy üres házba van csak bejelentett lakcímen :?
Nem. Egy ilyen férfi nem fogja bulikákra elvinni őket, nem fog feszíteni a velük ha majd a kabrióval végig furikázhatnak velük a Körúton. Egy ilyen pasi mellett nem lehet vagánykodni a barinőknél, hogy de jó dolga van Attilának...
Aki nem hisz nekem nézze meg hány nője volt mondjuk Newtonnal vagy Teslának. (segítek: egy sem, mindketten szűzen haltak meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!