Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditerembe járó pasik, milyen célzás kell ahhoz, hogy odamenjetek egy nőhöz?
Figyelt kérdés
Próbáltam már szemezni, de semmi, csak bámulnak (persze 'titokban', de nem jönnek oda). Kicsi mosoly is volt már. Esetleg integessek? 😂 Vagy milyen jelzés lenne nektek elég, hogy odamenjetek a nőhöz ismerkedési szándékkal?2022. dec. 5. 17:39
1/21 anonim válasza:
Hat nem tudom , az egy nagy kocka hasammal mennyire vagyok kivanatos a noknek.. igy 2 het utan mar felvettem a kondis pozt mondjuk .. fekve nyomas 30 kiloval 10x aztan ugy megyek el a nok mellett mint egy terminator felhizlalva.
2/21 anonim válasza:
Konditerembe normális esetben nem ismerkedni járunk, hanem sportolni.
Legalábbis én nem a csajokat nézem, hanem az edzéstervemmel foglalkozok.
Részben, mert nem csajozni járok, részben meg mert sok frok durván méregeti a nőket.
3/21 anonim válasza:
Konditerembe edzeni járnak az emberek, nem ismerkedni. Ha ennyire zavar, menj oda te hozzájuk és ne ,,jelezgess''.
4/21 anonim válasza:
Az a gond, hogyha valaki ténylegesen minőségi fizikummal látogat konditermet, látod rajta hogy agysejtje se kettő van és még emelés közben sem ordít mint aki szül, az komolyan edzeni jár le oda. :D Ergó éppen aktuálisan csak arra koncentrál és megszokta már, hogy a konditeremben mellette jelen van még 200 ember, szóval egy random szemezés konkrétan olyan, mintha meg se történne. Nehéz egyszerre koncentrálni, meg ismerkedni.
5/21 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy nem oda járnak az emberek ismerkedni, én sem kifejezetten azzal a céllal járok, de miért ne? Az onlinetól kiégtem és itt vannak a legnagyobb számban férfiak..
2022. dec. 5. 18:44
6/21 anonim válasza:
Én konditeremből ismertem meg a páromat, és azért mertem odamenni mert mindig a hajával szórakozott amikor a közelében voltam. Később kiderült hogy valóban ezzel jelzett. :D
7/21 anonim válasza:
#5 Én speciel azért nem ismerkedem ott mert:
-Adva van egy baromi jól felszerelt terem, gyalog 5 percre lakok tőle és a vezetéssel is jóban vagyok.
-Ezt a légkört nem szeretném elbaszarintani. Ez kb. olyan, mint egy osztálytárssal randizni. Nem jön össze, aztán rossz esetben bámulhatjuk ott egymást ki tudja hogy, meg meddig. Fölös dráma.
8/21 anonim válasza:
Hat pl ha odajon h segitsek neki vagy kerdez vmit akkor az mar eleg konkret :D
9/21 anonim válasza:
Te sem a kezdo edzos fiukat nezegeted akik ugy neznek ki mint egy pacal... mindig a boven halado izmos csavokat akinek 50 ezer csak a cipoje a tobbi ruha darabja meg a fele..
10/21 anonim válasza:
Én nem csajozni megyek, hanem edzeni. Szóval felőlem pillázhatnál meg hajolgathatnál előttem, zene a fülemben és edzek,marhára nem érdekelne. A feleségem meg otthon vár, szóval ezért sem érdekelne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!