Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Konditerembe járó pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditerembe járó pasik, milyen célzás kell ahhoz, hogy odamenjetek egy nőhöz?

Figyelt kérdés
Próbáltam már szemezni, de semmi, csak bámulnak (persze 'titokban', de nem jönnek oda). Kicsi mosoly is volt már. Esetleg integessek? 😂 Vagy milyen jelzés lenne nektek elég, hogy odamenjetek a nőhöz ismerkedési szándékkal?

2022. dec. 5. 17:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%
Sok strici is jar edzo terembe.. lehet kapsz egy jol fizeto munkat.
2022. dec. 5. 20:38
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Az egyik felét a dolognak már sokan írták: jó esetben egy konditeremben a fókusz az edzésen van. A másik pedig, hogy szerintem a szemezés kezdetnek jó, de kevés ahhoz, hogy odamenjen hozzád valaki. Ha köszönsz neki, mikor találkoztok, az jó folytatás, ill. odahívhatod segíteni - ez alkalom arra, hogy pár szót váltsatok, és következő alkalommal már van honnan építkezni. Túl hosszú diskurzusokra a kondi a korábban említettek miatt nem alkalmas, ezért előbb-utóbb a teremtől független pályán lehet folytatni a dolgot: ha érzékelhető szimpátia van köztetek, néhány alkalom után reális lehet a lehetősége, hogy edzés után elugorjatok megenni/meginni valamit.
2022. dec. 5. 23:08
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
12. Kondiban senki nem szereti ha piszkaljak, foleg hogy sokan nem irodabol mennek oda ha nem alapbol fizikai munkat csinaltak , hulla faradtak es meg le nyomjak az edzest is !
2022. dec. 5. 23:39
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Terembe (jó esetben) dolgozni jár az ember, igyekszik minél gyorsabban letudni az edzést. Tapasztalatból, aki normálisan edz, az nem abban az állapotvan van akkir, hogy a legjobb formáját nyújtsa és nekiálljon csajozni, leizzadva, lihegve, zakatoló pulzussal, fárdtan.

Én azt javaslom, hogy próbálj meg minél többet rápillantani, felvenni vele a szemkontaktust. Kérj tőle segítséget, valamelyik géphez, vagy csak segítsen, hogy biztonságosan végezz el egy gyakrolatot, pl segítsen guggolásnál/fekvenyomásnál nehogy baj legyen vagy mutasson meg egy gyakorlatot. Ezzel már kialakíthatsz egy beszélgetést amivől később kialakulhat akármi

2022. dec. 6. 02:09
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
Rohadtul ne egy nyomitol kerj segitseget akarmilyen iu.os.
2022. dec. 6. 02:49
 16/21 anonim ***** válasza:
izmos*
2022. dec. 6. 02:49
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

Na jó, kiégtem ezeken a válaszokon 😂😂😂

Ismerkedési nehézségekkel kapcsolatos kérdéseknél mindig savazzák a kérdezőt, hogy miért nem ismerkedik élőben, ha meg így tenne, akkor az a baj. 😂🤣

Mert ugye:

- boltba vásárolni megyünk

- buszon utazunk

- egyetemre tanulni járunk

- konditerembe edzeni megyünk

stb...

😂😂😂

2022. dec. 7. 08:26
 18/21 A kérdező kommentje:
17-es én is felröhögtem pár válaszon, így ismerkedjen élőben az ember 😂
2022. dec. 7. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
35%
Diszkóba is bulizni jár az ember, nem ismerkedni. >.≤
2022. dec. 7. 15:13
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
18. Neverhetsz, de tuti a legjobb palit nezted ki magadnak..
2022. dec. 7. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!