Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jót jelent ha egy lány tőled kérdezi meg milyen körmöt csináltasson... és azt csianltatta meg amit te mondtál?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 11:34
2/12 anonim válasza:
Persze. Minden hű kiskutya megkérdezi, hogy mekkorát szeretnél, ha azt füttyented ugorjon. Abszolút egészséges kapcsolat.
3/12 anonim válasza:
Megfelelési kényszere van, függ tőled, és megfelel neked. Az a jó, hogy ennek te örülsz, és most elégedett lehetsz. - A kölcsönös szerelmetek és odaadásotok bizonyítva!
4/12 anonim válasza:
Bizonytalan jellemet takar. Ennnyi csak.
5/12 anonim válasza:
Ha tényleg csak ennyi, és ha mindig jól elbeszèlgettek, megosztja veled a legnagyobb titkait is - akkor ez bizony baràtzóna
6/12 anonim válasza:
Érdekelte a véleményed és egyetértett vele. Miért kell minden apró f_szságba világmegváltó gondolatokat képzelni?
7/12 anonim válasza:
Pusztán ebbe én nem látnék bele többet.
Aki sűrűn jár manikűröshöz, az egyszer simán kifogyhat az ötletekből, hogy épp milyet csináltasson.
Azért érdekes, hogy itt is mennyien belelátják a megfelelési kényszert, ez csak egy manikűr könyörgöm. 😂
Neked meg jó lehet az ízlésed, ha megfelelt neki a tanácsod.
8/12 anonim válasza:
Ha egyszer-egyszer előfordul, kipróbál valaki valamit mások tanácsai alapján az csupán ötletgyűjtés. Viszont ha kényszeresen mások ajánlásai szerint él, az már bajos.
9/12 anonim válasza:
Ha narancssárgát csinált, akkor igen! 🧡
10/12 anonim válasza:
Én pasival egyszer beszéltem a körmöm ről, viszont az illető meleg volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!