Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditeremben jól lehet párkeresés céljából ismerkedni?
Menj bárba, nem szórakozóhelyre. Járj el tanfolyamra, esetleg küzdősportokra ha már sport. Eseményekre, van csomó ami nappal van és nem italos, facebook eseménykereső tele van. Sőt rettentő sok meetup is van meghirdetve, személyes kedvenceim a társasjáték estek, több száz ember is meg szokott jelenni.
Nőként totálisan elegem van hogy bámulnak ahogy guggolok, teszem a dolgom és ha tudod, hogy valaki fel akart szedni, akkor még kényelmetlenebb mert ha csak feléd néz is olyan érzés, mintha téged figyelne. Egy nőt se ismerek aki a kondiban örülne a közeledésnek.
#1 voltam.
Mert otthon nincs guggoló rackem és társai?
Nem mindegy hogy a seggedet nézik a kondiban és amiatt szólítanak le vagy egy normális társaságban mert szimpi vagy, nagyon nem. Amerikában nem véletlen van már women only kondi sok helyen.
Kérdező: van, de elég elszórtan. Az én bő egy órás körzetemben nincs, bár hál istennek van egy rendes koedukált ahova járok.
De a kondi egy zártabb közösség, az emberek majdnem minden nap járnak oda, egy próbálkozás, főleg hogy ha abszolút kelletlen az embernek nagyon zavaró tud lenni, és a rosszabbik része hogy utána folyton találkoztok majd ott.
Engem se az utcán, se máshol nem zavar az ismerkedés és sokakat másokat se, de a kondira sok nő haklis. Nekem is kb az az egyetlen safe place ahol hagyjanak békén.
15. "safe place". Neked inkább angol nyelvterületre kellene költöznöd, a magyart már kezded elfelejteni. Bocsi, eddig szimpatikus voltál, de ez a trendinek tűnő "nem vagyok magyar, nem tudok már magyarul" stílussal ki is írtad magad nálam. "Biztonságos hely"... nincs mit.
Csak neked, trendi angol rövidítésekkel a véleményem:
But BTT, BTW if 2F4F SAH. Just BM&U. NP?
18. A maraton is az első lépéssel kezdődik. Egyébként nem kell magyarnak lenni, attól hogy valaki ide született, magyarul tátog, attól még nem magyar. Az ember a szívében az, de hát ez magas. Éljen a z angollal vegyített nyelv, meg hogy a magyarok irigyek és a magyarok a legrosszabbak. Lehet menni nyugatra, ott minden annyira jó! Csak siessetek, mert már lassan betelik a hely, aztán meg a híres nyugatiak jönnek keletre. Tudod, itt, ahol annyira rossz és pusztulat minden! Ha már mész, gyorsan vegyél jordant az összes pénzedért, attól tutira szuper trendi leszel!
Apropó! Nyugaton hogy fogsz edzeni csadorban? Végül is nem rossz, mert nem fognak megbámulni. Viszont lehet hogy nem fogsz engedélyt kapni hogy lemehess férfiak közé. Szóval még gyorsan élvezzétek ki az életet! :)
Menj oda a nohozzes kérdezd meg te tőle, hogy "Te is ebben a teremben eszel?"
Ez olyan mint a buszon megkérdezni egy nőtől, hogy "Szia! Te is ezen a buszon utazol?" 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!