Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Konditeremből hogy jussunk el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditeremből hogy jussunk el a randiig?

Figyelt kérdés

7 hónapja költöztem a városba, azóta járok itt konditerembe heti többször. Időnként eltűntem néhány hétre, de most már 2 hónapja heti 4-5 nap járok edzeni. Van egy férfi a teremben, akit konkrétan az első nap kiszúrtam még 7 hónapja, de ő is engem. Az elmúlt 2 hónapban heti 2-3 alkalommal tuti összefutunk, általában ugyanabban az időszakban megyünk. Nagyon sokáig az ment, h direkt egymásra sem néztünk, de mindketten tudtuk, h van köztünk kémia (tudom, érzem, látom rajta is:D). Néha azért összeakadt a tekintetünk. Aztán 2 hónapja, mikor előkerültem egy többhetes kihagyást követően, ő meglepett azzal rögtön első alkalommal, hogy gyakran nézett rám, próbált a közelemben lenni: hát erre én egyszer rámosolyogtam: erre ő pár perccel a mosolyt követően leszólított, de csak hogy használom-e még azt a gépet (egyértelmű volt, h nem használom már...). Onnantól kezdve köszönünk egymásnak. Aztán feltűnt, h egyre gyakrabban sétál el előttem, gyakran akad össze a tekintetünk, gyakran dolgozunk egymás melletti gépen, mindketten tisztában vagyunk vele, h érdeklődünk a másik iránt. Elkezdtünk egymásnak úgy köszönni, hogy mikor már a teremben vagyunk, külön köszönünk a másiknak mikor először szembejön vagy ha a parkolóban találkozunk, akkor is. A legutóbbi alkalommal megint hozzám szólt egy ürüggyel a súlyokkal kapcsolatban, még poénkodott is, de csak pár szót beszéltünk. Egyszerűen leblokkolok, annyira tetszik nekem, rámosolyogni sem merek, sőt ránézni is ritkán.

Látom, h próbál velem kapcsolatot létesíteni, de velem nagyon nehéz.. Gondoltam rá, h megkérem, segítsen vmelyik gépnél, de én ilyesmihez túl besz*ri vagyok. Most az a szitu, h mindketten tudjuk, h randizni szeretnénk egymással, de nem tudjuk, mi az útja ennek.:D Mégis milyen alkalmat kerítsek rá, hogy be tudjon teljesülni a dolog?:D

Plusz infó, hogy fogalmunk sincs egymásról, azt sem tudjuk, van-e párja a másiknak stb., de én megtaláltam őt Facebookon, ő pedig bármikor meg tudja kérdezni a nevemet a recepciósoktól (elég jóban van velük)...de egyelőre nem adtuk a fejünket arra, h bejelöljük egymást...Szerintetek ezt kéne vagy próbálkozzunk tovább személyesen?

2023. júl. 26. 00:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Ha láthatóan nincs kapcsolatban a face szerint....érdekes, ha ő is vigyorog, meg közeledik, miért nem kezdeményez?

Addig húzza a dolgot, amíg érdektelenné válsz.

Bár ez még kezdeti szakasz lehet, ez után jön egyből, hogy megszólít úgy is...

2023. júl. 26. 00:47
 2/15 anonim ***** válasza:
45%

Erdekes,h en elso szempillantas utan beszelgetek jo pasikkal a jo kuldom miatt.

Ez apasi eletkeptelen,kihalasra van itelve. A ti szitutok mar eroltetett.

2023. júl. 26. 01:23
 3/15 ildibrexy ***** válasza:
86%
Szerintem nős lehet azért nem kezdeményez. Felejtős.
2023. júl. 26. 06:48
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Idősebb a pasi?

Mert ha igen, valószínűleg nős is lehet...

Instán miért nem követed be?

Bár az fura, hogy nem lép, vagy tényleg ennyire félénk, vagy foglalt.

2023. júl. 26. 08:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy felnőtt vagy?

"Szia, van kedved velem ebédelni/vacsorázni valamelyik nap?" Mi olyan bonyolult ezen?

2023. júl. 26. 09:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne blokkolj le muszáj ránézned. Amúgy lehet hogy csak jólesik neki hogy látja hogy tetszik neked. Ne képzelj bele olyan sokat akkor lazábban barátibban tudsz vele beszélgetni. Ezen kívül vegyél észre másokat is akik tetszenek, mert így annyira csak ő lesz hogy a túl nagy tét miatt nem tudsz barátságos lenni és jól érezni magad mellette.
2023. júl. 26. 09:24
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Komolytalan az a pasi, amelyik 7 hónapja "kiszúrt" elvileg, de a köszönőviszonyon kívül semmit sem tudott kialakítani. 1. Vagy csak jólesik az egójának, hogy zavarba tud hozni és érzi, hogy valaki (te) epekedik utána, 2. vagy fatökű a srác és retteg... Most képzeld el, hogy házasok vagytok és beteg a gyerek vagy beázott a plafon vagy lerobbantok az autópályán. Egy ilyeb gyáva alak egyik helyzetet sem fogja tudni normálisan megoldani.
2023. júl. 26. 10:11
 8/15 anonim ***** válasza:
68%

Ez az amikor benezed a dolgokat!

Randizni akar veled?😂 honnan tudod?! Az a baj hogy minden amit leirtal, csak TE szeretned es nem TI szeretnetek!! Kulonben mar reg beszelnetek kondin kivul is, az a felnott ferfi nem var 2-3, esetleg 9 honapot hogy elkerje a szamod, aki amugy halal nyugodtan rad nez barmikor, tehat nem egy nyapic emberrol van szo csak nem akar toled semmit!

Nyilvanvaloan a ferfi maximum azt elvezi, hogy egyertelmuen latszik rajtad hogy tetszik neked es ez jol esik az egojanak, de a valosagban meg egy gyors menetre sem intezezett be..

2023. júl. 26. 10:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy talán volt kapcsolata, vagy nem volt nyitott ismerkedésre, mert 2 hónapja kezdett feltűnően "érdeklődni", előtte max egymásra néztünk párszor. Ebben az utóbbi 2 hónapban viszont alakulgatnak a dolgok, csak lassan. Nem gondolnám, hogy tutyimutyi, épp az tetszett meg benne, hogy határozottnak tűnik a teremben, mégis egy visszafogott, szerény pasinak, nem csajozni jár oda, hanem edzeni.
2023. júl. 26. 10:59
 10/15 anonim ***** válasza:

De akkor miért nem Te mész oda hozzá?

Ha igent mond egy kávéra, tök jó, ha nemet, akkor pedig nem ábrándozol róla feleslegesen.

Amúgy ha határozott lenne, elhívna randira szerintem.

2023. júl. 26. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!