Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Konditeremből hogy jussunk el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditeremből hogy jussunk el a randiig?

Figyelt kérdés

7 hónapja költöztem a városba, azóta járok itt konditerembe heti többször. Időnként eltűntem néhány hétre, de most már 2 hónapja heti 4-5 nap járok edzeni. Van egy férfi a teremben, akit konkrétan az első nap kiszúrtam még 7 hónapja, de ő is engem. Az elmúlt 2 hónapban heti 2-3 alkalommal tuti összefutunk, általában ugyanabban az időszakban megyünk. Nagyon sokáig az ment, h direkt egymásra sem néztünk, de mindketten tudtuk, h van köztünk kémia (tudom, érzem, látom rajta is:D). Néha azért összeakadt a tekintetünk. Aztán 2 hónapja, mikor előkerültem egy többhetes kihagyást követően, ő meglepett azzal rögtön első alkalommal, hogy gyakran nézett rám, próbált a közelemben lenni: hát erre én egyszer rámosolyogtam: erre ő pár perccel a mosolyt követően leszólított, de csak hogy használom-e még azt a gépet (egyértelmű volt, h nem használom már...). Onnantól kezdve köszönünk egymásnak. Aztán feltűnt, h egyre gyakrabban sétál el előttem, gyakran akad össze a tekintetünk, gyakran dolgozunk egymás melletti gépen, mindketten tisztában vagyunk vele, h érdeklődünk a másik iránt. Elkezdtünk egymásnak úgy köszönni, hogy mikor már a teremben vagyunk, külön köszönünk a másiknak mikor először szembejön vagy ha a parkolóban találkozunk, akkor is. A legutóbbi alkalommal megint hozzám szólt egy ürüggyel a súlyokkal kapcsolatban, még poénkodott is, de csak pár szót beszéltünk. Egyszerűen leblokkolok, annyira tetszik nekem, rámosolyogni sem merek, sőt ránézni is ritkán.

Látom, h próbál velem kapcsolatot létesíteni, de velem nagyon nehéz.. Gondoltam rá, h megkérem, segítsen vmelyik gépnél, de én ilyesmihez túl besz*ri vagyok. Most az a szitu, h mindketten tudjuk, h randizni szeretnénk egymással, de nem tudjuk, mi az útja ennek.:D Mégis milyen alkalmat kerítsek rá, hogy be tudjon teljesülni a dolog?:D

Plusz infó, hogy fogalmunk sincs egymásról, azt sem tudjuk, van-e párja a másiknak stb., de én megtaláltam őt Facebookon, ő pedig bármikor meg tudja kérdezni a nevemet a recepciósoktól (elég jóban van velük)...de egyelőre nem adtuk a fejünket arra, h bejelöljük egymást...Szerintetek ezt kéne vagy próbálkozzunk tovább személyesen?

2023. júl. 26. 00:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Kérj tőle segítséget, vagy valami edzési tippet.
2023. júl. 26. 11:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom...Szerintem ha akarna tőled bármit is,arról már tudnál!
2023. júl. 26. 20:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Te látsz bele indokolatlanul többet, nem akar semmit. Ennyi idő alatt a legtöketlenebb pasi is lépett volna valamit.
2023. júl. 27. 07:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Most az a szitu, h mindketten tudjuk, h randizni szeretnénk egymással, de nem tudjuk, mi az útja ennek.

Hát ez elég erős projekció, hogy mindketten tudjátok, hogy randizni szeretnétek egymással. Amúgy meg mégis milyen útja lenne? Nem egy bonyi dolog, mások is megoldották.

Te talán kezd azzal, hogy ne blokkoljál le, hanem mosolyogj rá, flörtölj vele, ha azt akarod, hogy elhívjon. Én nőként nem akarnék randira hívni egy férfit, akármennyire is tetszik, én ebben még régimódi vagyok, de ha neked ez nem gond, akkor hívd el te, és kész.

33N

2023. júl. 27. 11:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

De nem szeretne vele randizni, ugy hogy inkabb ne hivja el ha meg szeretne nyugodt szivvel abba a konditerembe jarni.

Ez az ember barmit mondasz nem kivancsi rad, raadasul par koszonesbol egyaltalan nem ismered hogy milyen ember..

2023. júl. 27. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!