Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ezen a ponton hasal el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ezen a ponton hasal el az összes párkeresési kísérletem?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok sose volt még randevúm sem. Pedig több lányt elhívtam már, akár utcán leszólítva, akár ismeretségi körökből. Nem vagyok a legjóképűbb, de a legrondább férfi sem. Személyiségben is van hová fejlődnöm, de szerintem kedves, és intelligens ember vagyok. Az is zavar, hogy nem volt még párkapcsolatom, de az jobban zavar, hogy még randizni se sikerült senkivel. Jobban megértő tudnék lenni, ha azután utasítanak el, hogy kaptam egy esélyt a megismerkedésre, minthogy azt se tudják, hogy ki vagyok, és elküldenek. Honnan tudhatják biztosra, hogy nem én kellek, ha nem adtak egy esélyt sem?

2023. dec. 5. 10:03
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Itt ebben az esetben szerencsétlenül jön ki, hogy éppen édesanyám a tapasztalataimmal ellentétes pozitív ellenpélda, de ha bárki korombeli, vagy idősebb nő ismerősöm lenne az, akkor őket is beírtam volna ide példaként.

Nem gondolom, hogy annál erőssebben keresem édesanyámat a nőkben, mint, hogy mindenki is ösztönösen olyan nőt keres, mint az édesanyja.

2023. dec. 5. 12:20
 22/32 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, az ilyen utcán, buszon, villamoson stb próbálkozásokat azért szokták általában javasolni, hogy segítsen leküzdeni valami félelmet a nőkkel kapcsolatban. Max ha tényleg nagyon szimpi a csaj és tényleg sose mész oda senkihez amúgy, akkor lenne értelme, így ebben a formában nincsen. Kicsi az esély arra, hogy így összejöjjön bármi komoly neked.
2023. dec. 5. 12:34
 23/32 A kérdező kommentje:
Akkor mit javasolsz, hogy a merítéket tudjam növelni? Az, hogy eljárok egy-két társaságba, ahol mindig ugyanaz a pár csaj van, akikkel nem alakul semmi, úgy nem igazán lesz párom.
2023. dec. 5. 12:37
 24/32 anonim ***** válasza:
86%
Járjál más társaságba, hobbicsoportba, keress olyan fórumot ami konkrét érdeklődési körödhöz kapcsolódik, menj el egyedül koncertre vagy hasonló programra ahová többen járnak egyedül és lehet ismerkedni.. Sokkal több esélyed lesz, mint random az utcán.
2023. dec. 5. 14:02
 25/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem hiszem, hogy a férfiak ösztönösen az anyjukkal akarnak kapcsolatot. De nem is ez volt a mondandóm lényege, hanem hogy X ember viselkedését ne várd el Y embertől.
2023. dec. 5. 14:13
 26/32 anonim ***** válasza:
54%
És ne azzal a céllal menj, hogy "merítéscsajkellsziacsajcsajcsaj".
2023. dec. 5. 14:14
 27/32 anonim ***** válasza:
59%
Attol fuggetlenul, hogy a kedves, rendes srac kepet akatod sugarozni magadrol, a legkretenebb modjat valasztod az "ismerkedesnek", a leszolitgatast. Okos se vagy, ha 100* megprobaltad, de meg mindig ujra es ujra futod ugyanazokat a koroket. Neked a tarsasagon keresztuli ismerkedes lenne a jo, hiszen ott mar a felszin ala is le lehet latni. Elmondasod alapjan akkor mar latszodna a rengeteg erteked. Erre cafol ra az, hogy olyankor is lepattintanak, akik jol ismernek. Szerintem te nem vagy oszinte, egyaltalan nem latszol kihagyhatatlan partinak. Nem az ismerkedest rontod el, hanem nem is tudod mi az az ismerkedes, csak nyomulsz keretlenul, autista modon. Az ilyenekbol lesznek az orok szuzek.
2023. dec. 5. 15:32
 28/32 anonim ***** válasza:
67%
A legtöbb nő ebben a korban vagy párkapcsolatban van vagy nem keres párt vagy más korosztály érdekli.
2023. dec. 5. 16:08
 29/32 anonim ***** válasza:
87%

"Sajnálom, hogy kevesen állnak úgy az ismerkedéshez, mint édesanyám állt, hogy adott mindenkinek egy esélyt."

Örülök, hogy anyukádnak jól sikerült a házassága, ettől még az a koncepció, hogy 'esélyt kell adni' olyanoknak, akik nem tetszenek, 10-ből 9-szer baromság.

2023. dec. 5. 16:20
 30/32 anonim ***** válasza:
Javaslat: ne randizni hívd el a lányt, hanem ha valahol találkozol egy olyannal, aki megtetszett, akkor kezdj el beszélgetni vele, és mondd a végén, remélem, lesz még rá alkalmunk, hogy folytassuk a beszélgetést. Aztán a válaszból kiderül, akarja-e a folytatást.
2023. dec. 7. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!