Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság egy nőnek azt tanácsolni párkeresési sirámaira, hogy fogyjon le pár kilót, és menjen el gyúrni?
Ha egy férfi panaszkodik meg nyavalyog, természetes, hogy a tanácsok közt az az első, hogy menjen el gyúrni, pattintsa ki magát, szedjen fel pár kiló izmot. Egyértelmű, hogy a kaszáspók testalkat vagy a pincelakó incel sörhas helyett vonzóbb a szikár, izmos test.
Na de! Amikor egy csaj panaszkodott, hogy nehezen megy neki az ismerkedés, és azt ajánlottam, hogy menjen el edzeni, dobjon le pár kilót, és gyúrjon rá a feszesebb (és kisebb) hátsóra, megkaptam, hogy bunkó vagyok.
Abszolút nem, miért lenne bunkóság? :D
A B opció az hogy a saját kategóriájában kell keresni és nem a jó pasikat. Azok nem mennek a dagadt csajokra, ezért van egyedül. Saját súlycsoportjába már el kelt volna, de hát az nyilván nem kell neki.
Ha ő kérte a tanácsot, akkor nem bunkóság. Ha már fél órája rinyált, akkor sem bunkóság. Ha viszont csak futólag megemlítette, hogy épp nehezen megy az ismerkedés, erre te bevágtad, hogy fogyjon le... Hát, talán nem túl kedves, habár igaznak igaz lehet.
Szerintem szituáció függő a dolog.
Te is incel vagy. Legközelebb ne legyen látható a neved, és akkor máris nem gondolom ezt.
A lányokkal meg alapból óvatosan kell beszélni, mert sokkal nagyobb érzelmi hőfokon működnek, mint a férfiak. Könnyebben magukra veszik, és könnyebben is sértődnek meg. Csak finoman.
Senki nem érdemli meg egyébként (se férfi, se nő), hogy bunkó módon csak így kimondja bele a másik arcába, hogy "figyi xy, azért vagy egyedül, mert dagadt vagy" "fogyj le, majd utána beszélünk" stb. ez alpári, bunkó, paraszt stílus. Ezzel egyet kell, hogy értsek.
Attól függetlenül, hogy igaz e vagy sem. Mert ha tényleg kövér, akkor azt közölni kell vele, de csak finoman, és csak akkor, ha aggódsz mondjuk az egészsége miatt, de ha bepróbálkozik, akkor nehogy (!) ez legyen a kizáró ok (még ha valóban a túlsúly a fő probléma), akkor is, találj ki valami mást, mert nem akarod megbántani. Persze aki szintén bunkó, azzal lehetsz te is bunkó, mert az megérdemli, annak mehet ahogy a csövön kifér. Hátha észreveszi magát. De aki normális, és mellette kedves, azzal nagyon óvatosan, mert nem biztos, hogy jó néven veszi + lehet nem hozod már helyre a kapcsolatot. (legyen az baráti, vagy párkapcsolat, vagy sima haver, vagy épp munkatárs).
Nem tudom, a legjobb baratnőm 100kg, de lehet több...és olyan pasijai voltak,(van) hogy nem hiszem el!!! Most 2 éve már együtt van a vőlegényével...és baromira el van kényeztetve. 3 havonta wellnes, shopping, stb. amit kiejt a száján, azt megkapja, és még jól is néz ki a pasi. De korabban is, allati jó pasik vették körül🤷♀️
Én sportos vagyok, mégis csak a csóró, mamahoteles szarok talalnak meg. Szeintem nem ettől függ a sikeresség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!