Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kijelenthető hogy a párkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijelenthető hogy a párkeresésben egyszerűen előnyben van ma az aki nőnek születik?

Figyelt kérdés

Mindig a ferfiaknak kell kezdemenyezni úgyis es a nőnek csak annyi dolga h a sok jelentkezobol kivalasztja a neki legjobbat...

A nőknek lehetnek elvarasai egy ferfinak mar kevesbe...

A nőknél meg akkor is több ferfi probalkozik ha épp van párja vagy csak szimplán magányra vagyik...

2023. okt. 27. 17:37
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
21%
Azt se felejtsd el hogy mi hívjuk el őket randira. Hiába válogat ha mi elhívunk 10-et, abból 6-7 igent mond és 1-2vel megyünk el.
2023. okt. 27. 17:40
 2/44 anonim ***** válasza:
0%
Én is 2-vel szoktam elmenni.
2023. okt. 27. 17:42
 3/44 anonim ***** válasza:
88%
Nem, hiszen ha kapós vagy mindegy milyen nemű vagy.
2023. okt. 27. 17:47
 4/44 anonim ***** válasza:
75%

Ameddig te akarod a kukidat a nuninba dugni, addig igen, neked kell megtenni az első lépést. A másik pedig: Ha egy nő kezdeményez (hidd el, nem esne nehezünkre) az a pasik fejében egyenlő az ingyen dugással.

Amit megtanultam a férfiakról az évek alatt, hogy amiért nem kell megküzdeniük, azt nem becsülik. És akármennyire is tartom magam feminista gondolkodásúnak, ebből az egyből nem engedek, mert van már benne tapasztalatom. Ha egyedül fogok megrohadni 25 macskával, akkor sem fogok soha többé odamenni egy pasihoz és kezdeményezni.

2023. okt. 27. 17:52
 5/44 anonim ***** válasza:
13%

Ezt rosszul gondolod :D

2023. okt. 27. 17:53
 6/44 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Csak az, aki JÓ nőnek születik. Mármint gyárilag, smink, plasztika meg egyebek nélkül, a zuhany alól kilépve, tök natúran is szép.

Nekem pl. ez nem sikerült, egy istenverte rakás hulladék a génállományom. Ebből kifolyólag:

- nincs sok jelentkező

- a nekem legjobbat pláne nem tudom kiválasztani, mert pusztán amiatt, hogy csúnyácska vagyok, csak siralmas figurák vannak, akikkel nem annyi a probléma, hogy szimplán rondák, hanem ennél jóval több és komolyabb

- nekem sem lehet elvárásom, mert van egy olyan kimondatlan, de általánosan elterjedt gyakorlat, hogy aki nőként merészel ocsmány lenni, az örüljön, ha egyáltalán bárki hajlandó leállni vele

- kb. egész életemben egyedül voltam, és igaz, most már "öreg" vagyok a 32 évemmel, de tizen- és huszonévesen sem próbálkoztak. Ha kapcsolatban éltem volna, sem lett volna ez másképp, akkor max. a partneremnél próbálkoztak volna, de természetesen nem felszedni őt, hanem a sajnálatukat kifejezni, hogy ilyen nője van.

2023. okt. 27. 18:02
 7/44 anonim ***** válasza:
18%

#5 ne akard meggyőzni :D

Ingyen dugást olyan lát bele aki alapból olyan beállítottságú. Meg lehet fordítani is ha már itt tartunk? Hogy lehet olyan béna, hogy pont egy ilyenhez ment oda és nem az átlag józsihoz akivel madarat lehetne fogatni egy ilyennel :D ja hogy az nem vonzó… akkor elnézést. :D

2023. okt. 27. 18:02
 8/44 anonim ***** válasza:
69%

#5:

Nem gondolja rosszul egyáltalán.

Ha a nő kezdeményez, akkor a férfi lusta hozzá, nem igazán érdekli a nő-csak legyen már végre valaki, vagy önbizalomhiányos-tutyimutyi. Felcserélődnek a szerepek az utóbbi esetben, a nő hordja a nadrágot, a nő lesz a "hárpia" a férfi a "papucs". Második esetben a férfi önbizalmat nyer és amint akad más nő lecseréli, vagy folyamatosan féltékeny lesz, mert tárgyként fog tekinteni rá. Első szituációban pedig ismét szakít vele, mert akad helyette száz nő is akár.

Ha egyszer férfi a férfi akkor tessék kifejezni NORMÁLISAN, hogy kell a nő. A nő majd a női szerepet "játssza" és kész. Ha nem tetszik, hogy a nő nem omlik szét a látványodra akkor maradj egyedül, vagy fogjál ki kezdeményező nőt.

2023. okt. 27. 18:03
 9/44 anonim ***** válasza:
12%
leszarom
2023. okt. 27. 18:05
 10/44 anonim ***** válasza:
0%
#6 ilyenkor mindig rohadt kíváncsi leszek ki ír ki ilyet, hogy vajon csak az önbecsülésed lehet nagyon mélyen vagy tényleg lehet valós ok. F32/erős 3-as józsef
2023. okt. 27. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!