Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelenthető hogy a párkeresésben egyszerűen előnyben van ma az aki nőnek születik?
Mindig a ferfiaknak kell kezdemenyezni úgyis es a nőnek csak annyi dolga h a sok jelentkezobol kivalasztja a neki legjobbat...
A nőknek lehetnek elvarasai egy ferfinak mar kevesbe...
A nőknél meg akkor is több ferfi probalkozik ha épp van párja vagy csak szimplán magányra vagyik...
Nőként eddig bármelyik pasinál próbálkoztam mind elutasított. Miközben akik nálam próbálkoztak őket meg én utasítottam el. Nem csak külső miatt, hanem mert igénytelenek voltak vagy tipikus nőfalók... úgy érzem inkább próbálok én változni pozitív irányba de az igényeimet nem adom lejjebb...bár már öreg vagyok szóval lehet vénlány maradok.
33N
42-es, melyik a jobb? Párkapcsolat azokkal akiket elutasítottál vagy macska?
Na ugye hogy a macska! Az igényt pedig nem lehet lejjebb adni, max elengedni. De attól nem lesz az ember boldog.
Nem de se macskával se olyannal akivel nem érzem jól magam vagy tényleg igénytelen vagy nem az esetem.
DE nem is akarom magamat ráeröltetni arra akinek nem kellek. Viszont elég szar érzés volt, látni, hogy aki elutasított egy nálam sokkal alacsonyabb kategóriájú nővel jött össze. Mert ha még bomba nő lett volna megértem. Rosszabb ha a természetem vagy a karakterem miatt nem kellek, a külsőség beli okokat előbb elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!