Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen külsővel rendelkező nők mennyire sikeresek/sikertelenek a párkeresésben?
Egyik kolléganőm jut eszembe róla
Olyan visszataszítóak az ilyen nők hogy menekülnek előlük a pasasok. Nem vonzó
Én kihagynám.
Dugni még tán-tán, de hosszabb távon az életmódunk fixre nem összeegyeztethető.
A legtöbb pasi megijedne egy ilyen nőtől, nem éreznék magukat férfinak mellette. Ugyanakkor egy ilyen nő vélhetőlen szinten testépítő férfiak között mozog (közös hobbi), pasi testépítő meg jóval több van, min nő, így vélhetőlen könnyű dolguk van.
Nekem hobbi testépítőként bejön, de inkább azért, mert tudom, hogy mennyi munka és kitartás kell egy ilyen alakhoz. Az emberek többsége alig mozog, pláne, a nők, hiszen a fiatal csajok mozgás nélkül is simán nézhetnek ki jól. Ezek a lányok pedig vélhetőlen türelmesen és keményen edzettek, a nehezebb utat választották, ami számomra vonzó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!