Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen külsővel rendelkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen külsővel rendelkező nők mennyire sikeresek/sikertelenek a párkeresésben?

Figyelt kérdés
[link]
2023. okt. 14. 12:25
A kérdező szavazást indított:
Dugnám, de otthonra nem kéne.
Bottal sem.
Imádnám!
Fújjj, nekem a barátnőm a tökéletes NŐ! (Itt áll mellettem, muszály ezt írnom, bocsi!)
Kevés vagyok ehhez a szinthez.
Incel vagyok.
Fizetnék érte!
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Semennyire.
2023. okt. 14. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez megint egy külön stílus, nem mindenkinek jönnek be az ilyen izmos nők.
2023. okt. 14. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Egyik kolléganőm jut eszembe róla

Olyan visszataszítóak az ilyen nők hogy menekülnek előlük a pasasok. Nem vonzó

2023. okt. 14. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
6%
Nekem tetszene egy ilyen barátnő.
2023. okt. 14. 13:30
 5/8 Noren1989 ***** válasza:

Én kihagynám.

Dugni még tán-tán, de hosszabb távon az életmódunk fixre nem összeegyeztethető.

2023. okt. 14. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Ismerek ilyesmi nőt. A férje is testépítő, most külföldön élnek. Sorra nyerik a versenyeket. Szerintem semmi perc alatt tudna bepasizni, elég sokan követik a közösségi oldalakon.
2023. okt. 14. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:

A legtöbb pasi megijedne egy ilyen nőtől, nem éreznék magukat férfinak mellette. Ugyanakkor egy ilyen nő vélhetőlen szinten testépítő férfiak között mozog (közös hobbi), pasi testépítő meg jóval több van, min nő, így vélhetőlen könnyű dolguk van.

Nekem hobbi testépítőként bejön, de inkább azért, mert tudom, hogy mennyi munka és kitartás kell egy ilyen alakhoz. Az emberek többsége alig mozog, pláne, a nők, hiszen a fiatal csajok mozgás nélkül is simán nézhetnek ki jól. Ezek a lányok pedig vélhetőlen türelmesen és keményen edzettek, a nehezebb utat választották, ami számomra vonzó!

2023. okt. 14. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen crossfit edző csajszim. Kb ez a szint, így külsőre. Nem hinném, hogy gondja lett volna a pasizással, bár nem volt senkije éppen.
2023. okt. 15. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!