Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelenthető hogy a párkeresésben egyszerűen előnyben
van ma az aki nőnek születik?
Figyelt kérdés
Mindig a ferfiaknak kell kezdemenyezni úgyis es a nőnek csak annyi dolga h a sok jelentkezobol kivalasztja a neki legjobbat...
A nőknek lehetnek elvarasai egy ferfinak mar kevesbe...
A nőknél meg akkor is több ferfi probalkozik ha épp van párja vagy csak szimplán magányra vagyik...
Ugyanezt gondolom magamról a külsőmet illetően férfiként (helyesebben genetikai hulladékként), mint a 19-es. Igaza van, a sok kudarctól egy idő után frusztrált lesz az ember. Cseszhettem világ életemben, hogy milyen jól 2llehet velem hülyéskedni, beszélgetni, senki nem akart velem kapcsolatot, mert ugye külsőre nem voltam az esetük és nem bombázóknál, meg insta modelleknél próbálkoztam mielőtt valaki ezt a kártyát húzná elő. Sajnos ilyen az élet, rondaként megszívja az ember, semmit nem utálok magamon(ban) annyira, mint a külsőmet. Le is mondtam emiatt arról, hogy nekem valaha barátnőm, feleségem, családom lesz, inkább a hobbijaimnak élek, azokhoz legalább nem kell jóképűnek lennem.
2023. okt. 27. 21:35
33/44 anonim válasza:
"Elhihetitek, szép nőként sem olyan egyszerű az élet. Persze, ezen az oldalon mindenki csak a pozitív oldalát kántálja, de van negatív is, több, mint a pozitív."
Például hogy félnek a szép nőktől, mert azt hiszik hogy nagy elvárásaik vannak, megijednek tőlük, stb. Így magányosak maradnak. Aztán ott van még a női irigység, ami nyíltan vagy burkoltan (inkább ez) ott pöfékel.
2023. okt. 28. 00:04
34/44 anonim válasza:
Inkább az iskolai, később munkahelyi szexuális zaklatások. Meg amikor az utcán követnek. Vagy megáll melletted egy autó tele c* férfiakkal és futnod kell.
Nem én vagyok a 30-as válaszoló, de inkább ezek a hátrányai.
2023. okt. 29. 14:55
35/44 anonim válasza:
Ez is, igen.
2023. okt. 29. 14:59
36/44 anonim válasza:
Ami igaz, az igaz.
Van egy gyönyörű barátnőm, aki leszbikus. Le se sz*ja a férfiakat.
Szóval megvan, hogy szép és soha nem kezdeményez.
Futnak utána a pasik. Szerintem még életben nem fizetett semmiért. Pedig nem titkolja, hogy nem érdeklik a férfiak, de ettől még jobban tepernek. Kabaré az egész.
2023. okt. 29. 15:24
37/44 anonim válasza:
Szexpartnerkeresésben előnyben vannak. Társkeresésben nem, mert rengeteg a pasas, aki csak szexet akar vagy személyiségre nem egy párkapcsolatra alkalmas típus, és kell szűrni a jelentkezők között... már ha van, mert azért az átlagos vagy átlag alatti nőknek nem olyan az élete, mint amit sok vergődő pasas vizionál, hogy napi szinten 10en futnak utánuk. Pl. ha vki nem társkeresőzik vmilyen okból, akkor jellemző, hogy van évi 4 próbálkozás, abból jobb esetben, rosszabb esetben 4 az, amikor drogos / alkesz / 60+-os papa / csak szexet akar / bunkó paraszt / kétes alak, vagy ezeknek a kombója. Meg persze lehet mondani, hogy jaj, szórakozóhelyen... de ott meg szinte mind csak dugni akar, és a többségnek egy katasztrófa az ismerkedési kultúrája ott (csoportban táncoló csajt, aki háttal van neki, elrángat, és sorolhatnám...).
2023. okt. 29. 15:35
38/44 anonim válasza:
Ha egy nő párt talál, akkor egy férfi is.
2023. okt. 29. 15:37
39/44 anonim válasza:
Én már nem egy palikát dobtam aki jól nézett ki. Azt kell mondjam, főleg idősebb korban frusztrált az összes.
2023. okt. 29. 20:07
40/44 anonim válasza:
Nem, mert a hetero nő hetero férfival van együtt! Tényleg ennyire buta vagy? :DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!