Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelenthető hogy a párkeresésben egyszerűen előnyben van ma az aki nőnek születik?
Mindig a ferfiaknak kell kezdemenyezni úgyis es a nőnek csak annyi dolga h a sok jelentkezobol kivalasztja a neki legjobbat...
A nőknek lehetnek elvarasai egy ferfinak mar kevesbe...
A nőknél meg akkor is több ferfi probalkozik ha épp van párja vagy csak szimplán magányra vagyik...
"a nekem legjobbat pláne nem tudom kiválasztani"
Hát azt lesheted!
Egy tipp! Ne a legjobbat válaszd, hanem a legjobban hozzád illőt!
Nem, hiszen hiába kezdeményez 100 pasas egy 10/10 nőnél ha szexet akarnak tőle csak, vagy neki nem felelnek meg valami miatt. Az átlagosaknál már kevésbé nyomulnak, de azok egy része el is van szállva magától. Csakis a legjobbat keresgéli. A ronda nőkhöz meg nem megy férfi, ha esetleg betéved egy az ugyanolyan ronda/rondább vagy mentális beteg, alkoholista úgyhogy egyáltalán nem könnyű a nőknek.
Férfiaknak is nehéz csak más nézőpontból nézve legtöbbször, átlagban pedig ribizlit fognak ki, hisztérikus nőket, anyagiasakat, mentális eseteket, önértékelési zavarokkal küzdőeket. Ki lehet jelenteni, hogy mindkettő nemnek baromira nehéz! :)
Igen, az alacsony és a magas nők is könnyen találnak pasit.
Az alacsony pasit minden nő lenézi...
"frusztrált undorító belsőd ami kiülhet az arcodra"
Szerintem játszik.
14: Csakhogy ez a frusztráció - ugyanúgy, mint a hasonlóan "sikeres" férfiaknál - nem a semmiből jött ám. Hosszú évek alatt gyűlt fel. Lehet, valamennyit csúfított a fejemen, de teljesen mindegy, mikor alapból olyan, hogy zacskót/vödröt kellene húzni rá.
Attól még, hogy nem szépirodalmi stílusban közlöm, az igazság egyszerűen az, hogy egy szép nőnek a szarát is megennék. Úgyhogy ja, ők eléggé előnyben vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!