Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos nőként hogyan törődjek bele, hogy nehéz a párkeresés? Többi duci nőnek hogy megy ez?
Sziasztok!
Azért írtam ki a kérdést mert érdekelne, hogy a többi ducibb nőnek hogy megy a társkeresés, kezdeményeznek-e náluk, randira hívják-e. Már hosszú évek óta husibb alkatú vagyok, bár jóval több vagyok mint pár éve. Eddig elfogadtam magam, jól éreztem magam a bőrömben, igyekeztem úgy öltözködni, hogy kihangsúlyozzam az előnyös vonásaimat pl. nagy melleim vannak így szeretek kicsit kivágottabb felsőket, ruhákat felvenni. Az arcomat mások szépnek mondják. Mégsem volt még egy komoly kapcsolatom sem 27 évesen.
A mostani elbizonytalanodásom oka az egyik barátnőm változása. Ő is kicsit teltebb alkatú volt, de neki volt már komoly kapcsolata és kezdeményeztek is nála. Idén változtatott az étrendjén, 20 kilót fogyott és még szeretne néhányat mert 60 kg jelenleg. Azóta én is látom mennyi férfi megnézi őt holott nem öltözködik nőiesebben vagy feltűnőbben, mint én. Ha találkozunk, sokszor jelez a telefonja, bejelölik vagy írnak neki.
Persze próbálkoztam én is ilyen-olyan diétákkal, tornákkal de nem volt elég akaratom és kitartásom, így feladtam és megnyugtattam magam, hogy jól van ez így, nem vagyok vészes. De mi lesz később?
168 cm magas vagyok és jelenleg 100 kg körül mozog a súlyom, plusz mínusz néhány kg. Ez soknak tűnhet de arányosan oszlik el rajtam.
Kérem csak hasonló helyzetben lévő nők írjanak vagy esetleg olyan nők akik a barátnőmhöz hasonlóan korábban ducik voltak, majd a fogyás után pozitívabb változást tapasztaltak a párkeresés terén.
Köszönöm
Elég marhaságokat írnak az előttem szólók. Az nagyon jó, hogy 8osztályos gazsika hajlandó meghúzni, de nem ez a cél, hanem egy normális pasival egy komoly kapcsolat. Az igényes pasiknak igenis számít, hogy milyen a nőjük, ez mióta világ a világ így van. Egy vékonyabb nő pedig mindig is sokkal jobb esélyekkel fog indulni, mint egy molettebb társa. Egyszerűen nagyobb a merítés, több srác megy rá, mint egy ducibbra.
Én is hasonló paraméterekkel rendelkeztem, mint te kb 3 évvel ezelőtt. Nekem egy hosszú kapcsolatom volt, teljesen elengedtem magam és elhíztam. Aztán szakítottam és fogytam 25 kilót. Most vagyok olyan 75 kiló körül - szóval még mindig nem nádszálkisasszony, de bőven vállalható, nekem elég szerencsém van és nőiesek a formáim. Így visszanézve fogalmam sincs hogy bírtam annyi plusszal élni. Nem csak a férfiak, de az egész világ máshogy tekint rám, amióta lefogytam. Most már másfél éve újra kapcsolatban vagyok, és biztos, hogy a fogyásom közrejátszott benne. Sokkal nagyobb az önbizalmam, sokkal jobban érzem magam, fittebb vagyok, jobban tudok öltözködni, nem leszek rosszul ha lefotóznak vagy bikinit kell felvenni. Szerintem kövérnek lenni/maradni elképesztően nagy luxus, pláne egy párkereső nőnek.
34N vagyok, szintén 168 cm. Tavaly ilyenkor, novemberben 131 kg voltam ez a legnagyobb súlyom egész életemben. Idén február 6-tól elkezdtem figyelni magamra és lementem 121-re júniusig (sajnos ott megállt valamiért)
Júliusban ismertem meg a páromat, akit először nem is vettem komolyan, de utána nagyon beleszerettem. És elindult megint a fogyásom, most júlis óta most vagyok 110.
Egyébként rajtam sem látszik, mert anyukám, aki amúgy nagyon kritikus, tavaly novemberben is azt csak 100-nak tippelt. Én meg persze ráhagytam...nem javítottam ki.
A párom, akivel júliusban osszejottem ő meg akkor 90-nek tippelt....persze rá is ráhagytam.
Viszont van ennek egy hátulütője, hogy így a fogyasom sem annyira látványos, azt hiszik h kb. Most vagyok 80... pedig nagyon nem.
Na egy szóval, közhely, de légy nyitott, vidám és jönni fognak a pasik.
4. Ja hogy az álom férfiről beszélünk!? Az igényes, a sportos, a gazdag, a humoros, a gavallér...
Ja, így már értem, arról aki 10000-ből az egy. Mint nőben a csinos, karcsú, formás, szép, házias, szexőrült... Hát én is kerestem, de inkább megnősültem azzal aki jutott.
Inkább az a probléma, hogy ha ez a magánjellegű lelki életed nem fog rendeződni akkor még jobban fogsz hízni, főleg a bánattól keserűségtől, magánytól.
Filmekben a duci nőknek is lesz jóképűbb pasijuk...az életben viszont ritka.
Szóval össze kéne szedned magad és ráállni a sportra fogyásra.
Javasolnám, hogy keress fel egy edzőt egy normális edzőteremben. Magadtól elkezdeni nehézkes.
Az, hogy sok a jelentkező a barátnődnél, nem jelenti, hogy megtalálja a szerelmet. Én 55 kg vagyok, voltam, tipikusan az, aki nem szól senkihez, nem is volt barátom sokáig. Óriási szerencse is kell a társkereséshez.
A fogyáshoz annyit, hogyha motivált leszel, fogyni fogsz. Mindenhez az elhatározás kell. Ha készen állsz a változásra, valami átkattan, menni fog a fogyás, torna, diéta szinte magától.
Kedves nők ilyen 100 meg 130 kilókról beszéltek, a férfi oldalon meg egy 180 centis férfira ha 85 kg azt mondják disznó! És legyen 66-70 kg. 🤣
Ez csak összehasonlítás keppen írtam hogy sokkal rosszabb nem vékony férfinak lenni mint kövér nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!