Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlsúlyos nőként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlsúlyos nőként hogyan törődjek bele, hogy nehéz a párkeresés? Többi duci nőnek hogy megy ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért írtam ki a kérdést mert érdekelne, hogy a többi ducibb nőnek hogy megy a társkeresés, kezdeményeznek-e náluk, randira hívják-e. Már hosszú évek óta husibb alkatú vagyok, bár jóval több vagyok mint pár éve. Eddig elfogadtam magam, jól éreztem magam a bőrömben, igyekeztem úgy öltözködni, hogy kihangsúlyozzam az előnyös vonásaimat pl. nagy melleim vannak így szeretek kicsit kivágottabb felsőket, ruhákat felvenni. Az arcomat mások szépnek mondják. Mégsem volt még egy komoly kapcsolatom sem 27 évesen.

A mostani elbizonytalanodásom oka az egyik barátnőm változása. Ő is kicsit teltebb alkatú volt, de neki volt már komoly kapcsolata és kezdeményeztek is nála. Idén változtatott az étrendjén, 20 kilót fogyott és még szeretne néhányat mert 60 kg jelenleg. Azóta én is látom mennyi férfi megnézi őt holott nem öltözködik nőiesebben vagy feltűnőbben, mint én. Ha találkozunk, sokszor jelez a telefonja, bejelölik vagy írnak neki.

Persze próbálkoztam én is ilyen-olyan diétákkal, tornákkal de nem volt elég akaratom és kitartásom, így feladtam és megnyugtattam magam, hogy jól van ez így, nem vagyok vészes. De mi lesz később?

168 cm magas vagyok és jelenleg 100 kg körül mozog a súlyom, plusz mínusz néhány kg. Ez soknak tűnhet de arányosan oszlik el rajtam.

Kérem csak hasonló helyzetben lévő nők írjanak vagy esetleg olyan nők akik a barátnőmhöz hasonlóan korábban ducik voltak, majd a fogyás után pozitívabb változást tapasztaltak a párkeresés terén.

Köszönöm

2023. nov. 10. 15:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
83%
20. Mert már az embereknek csak a desszert kell. Nem akar itt már dolgozni nem köröket futni. Én már mondtam 10 éve is hogy elindult a folyamat, az emberek egyre kényelmesebb, szórakoztatóbb és gyorsabb világban élnek. Ezzel párhuzamosan egyre magányosabbak lesznek, egymást csak eszközként fogják használni. Az internet tette tönkre az egészet, pedig milyen jópofa, mennyi lehetőséget nyújt. Hát ja, 1 perc alatt átlapozhatunk 50 hús-vér embert, akikre csak mint termékekre tekintünk. Vagy a nőkre mint szexuális tárgyakra, nézegetve őket hogy dugnám vagy sem. Mégis erre mondjátok hogy ez a jövő, ez a fejlődés. Kamu optimizmus, ál-humanizmus. Olyan ez mint a kapitalizmus! kívülről eszményi, tele lehetőséggel végtelen gazdagsággal, de az van hogy ez t csak egy maroknyi ember élvezi, a többségnek viszont szopás. A társkeresés is azoknak Kánaán, akik a top kategóriákat képviselik. A többiek a futottak még kategória, a nők meg a még dugható, lekezelő csoportba kerülnek. Vannak akik még oda se.
2023. nov. 11. 21:58
 22/35 anonim ***** válasza:
25%

"Én is 120kg vagyok , 167 cm. Nehezen megy az ismerkedès pedig ápolt vagyok adok magamra."

Ápolt vagy, adsz magadra? Jézusom! 205 centis pasi vagyok, 135 kilóval és rajtam is van túlsúly!

Te meg extrémen elhízva azt mondod hogy ápolt vagy, adsz magadra???

2023. nov. 12. 07:32
 23/35 anonim ***** válasza:
62%

22 Az ápoltság nem súly kèrdèse, igen ápolt vagyok. Sajnos volt olyan kolléganőm aki hiába volt vèkony, de konkrétan hónaljszagú volt ,büdös.Persze nem minden vékony ember ilyen de sok ilyen is van…

Ne keverjük már a két dolgot össze!

2023. nov. 12. 08:33
 24/35 anonim ***** válasza:
71%
+ Valaki lehet túlsúlyos de emellett szép ápolt a haja, a bőre stb…
2023. nov. 12. 08:34
 25/35 anonim ***** válasza:
34%

Nem, aki extrémen el van hízva az nem ápolt, mert a saját egészségére is magasról tesz!

Ennek semmi köze ahhoz hogy fürdesz, nem vagy büdös... egyszerűen a testi épségedre nem vagy igényes mert ha az lennél fogyni akarnál.

2023. nov. 12. 09:15
 26/35 anonim ***** válasza:
61%

Inkább el se akarom képzelni milyen egy 167 centis 120 kilós nő...jézus..kb. gurul... nagyon komoly egészségügyi kockázatokkal...

Van ilyen ismerősöm, már 30 éves kora előtt gyógyszereket kellett szednie, nagy élet.

2023. nov. 12. 09:16
 27/35 anonim ***** válasza:
32%

43 as BMI-d van, 167 centis 120 kilós lány! Ez brutális!

A túlsúlyos 30 ig van! Felette kóros elhízottság van....

Nekem is 32 egyébként, fogyni is kéne legalább 15 kilót.

2023. nov. 12. 09:19
 28/35 anonim ***** válasza:
66%

Egyáltalàn nem brutàlis, jóval kevesebbnek szoktak gondolni engem is. Még az orvosom is külön megnèzte mert nem hitte el mikor diktáltam be( pedig csak le tudom olvasni a mèrlegről). Egyébként pedig adottságaimhoz mèrtem mozgok is, sokat sétálok és úszom is igaz azt ritkàbban, mert ahol lakom bezárt az uszoda.

De ez Felnőtt párkapcsolatok - Társkeresési problémàk tèmakör nem szeretném szètoffolni az eredeti tèmàt kellene tartani.

2023. nov. 12. 09:28
 29/35 anonim ***** válasza:
31%

Jólvan, akkor nem brutális, teljesen normális hogy egy 167 centis nő 120 kg. Bocs....

Szerintem te mozogni is nehezen mozgasz.

2023. nov. 12. 09:31
 30/35 anonim ***** válasza:
36%
29. Hagyd csak, ha ő teljesen normálisnak képzeli magát, ne bolygasd a lelki világát. Ma már nem a jó a jó, nem a természetes dolgok a követendők, hanem az aberrációk, a degenerációk.
2023. nov. 12. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!