Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos nőként hogyan törődjek bele, hogy nehéz a párkeresés? Többi duci nőnek hogy megy ez?
Sziasztok!
Azért írtam ki a kérdést mert érdekelne, hogy a többi ducibb nőnek hogy megy a társkeresés, kezdeményeznek-e náluk, randira hívják-e. Már hosszú évek óta husibb alkatú vagyok, bár jóval több vagyok mint pár éve. Eddig elfogadtam magam, jól éreztem magam a bőrömben, igyekeztem úgy öltözködni, hogy kihangsúlyozzam az előnyös vonásaimat pl. nagy melleim vannak így szeretek kicsit kivágottabb felsőket, ruhákat felvenni. Az arcomat mások szépnek mondják. Mégsem volt még egy komoly kapcsolatom sem 27 évesen.
A mostani elbizonytalanodásom oka az egyik barátnőm változása. Ő is kicsit teltebb alkatú volt, de neki volt már komoly kapcsolata és kezdeményeztek is nála. Idén változtatott az étrendjén, 20 kilót fogyott és még szeretne néhányat mert 60 kg jelenleg. Azóta én is látom mennyi férfi megnézi őt holott nem öltözködik nőiesebben vagy feltűnőbben, mint én. Ha találkozunk, sokszor jelez a telefonja, bejelölik vagy írnak neki.
Persze próbálkoztam én is ilyen-olyan diétákkal, tornákkal de nem volt elég akaratom és kitartásom, így feladtam és megnyugtattam magam, hogy jól van ez így, nem vagyok vészes. De mi lesz később?
168 cm magas vagyok és jelenleg 100 kg körül mozog a súlyom, plusz mínusz néhány kg. Ez soknak tűnhet de arányosan oszlik el rajtam.
Kérem csak hasonló helyzetben lévő nők írjanak vagy esetleg olyan nők akik a barátnőmhöz hasonlóan korábban ducik voltak, majd a fogyás után pozitívabb változást tapasztaltak a párkeresés terén.
Köszönöm
167 cm-hez nagyon sok a 120.
Ez nem ápoltság kérdése, hanem az egészségé.
Nem biztos,hogy ha valaki meglátja a túlsúlyt,azt fogja nézni,hogy szép-e a hajad,jó illatod van-e.
A 32. válaszolónak igaza van.Én is keresek kifejezetten kövér nőt,de nem igazán jelentkeznek ilyen alkatú nők.Ahogy itt látom,több férfi jár hasonló cipőben.Az butaság,hogy egy kövér nő nem lehet ápolt.Legtöbbjük jobban figyel a higiéniára,mint a normál alkatúak,mert izzadékonyabbak.
A 120 kg nem tragikus,ne ess letargiába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!