Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás a párkereséshez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás a párkereséshez az autó Budapesten ?

Figyelt kérdés

1 , tömegközlekedés működik

De a fő problémám hogy még utasként is félek az autóban. Repülőtől rémálmaim voltak gyerekként. Szerencsére nem is voltam mèg repülőn. Azért nem akarok autót mert félnék vezetni.

A nők miért várjak el kötelezően ?

2023. nov. 19. 08:32
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
Ne általánosíts evvel szerintem vannak nők akiket nem zavar
2023. nov. 19. 08:38
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező de én szeretek kimozdulni Budapesten kívülre. Egy csomó olyan hely van ahova nem visz direkt tömegközlekedés, vagy nem minden nap van járat.
2023. nov. 19. 08:42
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várom el, de pl a repüléstől való félelem kizáró ok lenne
2023. nov. 19. 08:42
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kizáró ok (legalábbis nem mindenkinél). Vidéken valóban hasznosabb az autó, mert minden elég messze van egymástól. A fővárosba én sosem megyek be autóval, mert egyrészt túl nagy a forgalom, másrészt pedig szerintem a budapesti vezetőség "megőrült", a parkolójegy kifizethetetlen, sok helyre tilos autóval menni, így pont az értelmét veszíti el, egy kényelmi dolog.
2023. nov. 19. 08:58
 5/34 anonim ***** válasza:
71%
Mert jobb ha 1 teljes hétre be tudunk vásárolni amit kézben elég sok lenne elvinni.
2023. nov. 19. 09:21
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
#5. Erre nagyon leleményesen az lett kitalálva, hogy házhoz szállítják neked a nagybevásárlást.
2023. nov. 19. 09:47
 7/34 anonim ***** válasza:
#5. Azért a havi 1 nagybevásárlásra kicsit luxus szerintem kocsit fent tartani. Ahogy az előttem szóló is mondta, bagóért házhoz hozzák a dolgokat.
2023. nov. 19. 10:15
 8/34 anonim ***** válasza:
Te nem az autó hiánya miatt nem találsz párt, hanem mert f*sol a vezetéstől.. és feltételezem nem csak attól.
2023. nov. 19. 11:12
 9/34 A kérdező kommentje:

Kaptam egy privát üzenetet hogy csak kitalálom a félelmemet. És hogy valójában csóró vagyok vizsgàzni meg autót venni. Ezért egy mesével akarom megkerülni az elvárásokat. 🤣

Kicsit kevesebb rosszindulat nem ártana kedves Marika.

2023. nov. 19. 11:16
 10/34 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek az, de szerintem sem épp vonzó, hogy félsz autóba ülni is, meg repülőre, mikor kb elhanyagolható eséllyel történik bármi baj egy repülővel, buszbalesetek akkor már gyakoribbak, ott meg ráadásul bekötni sem tudod magad, esetleg leülni sem, amilyen állapotban vannak a BKK járatok, csodálkozom, hogy nem gyalog mész mindenhova.
2023. nov. 19. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!