Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás a párkereséshez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás a párkereséshez az autó Budapesten ?

Figyelt kérdés

1 , tömegközlekedés működik

De a fő problémám hogy még utasként is félek az autóban. Repülőtől rémálmaim voltak gyerekként. Szerencsére nem is voltam mèg repülőn. Azért nem akarok autót mert félnék vezetni.

A nők miért várjak el kötelezően ?

2023. nov. 19. 08:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek az de sokban megkönnyíti az életet.

Ehhez nem kell se új se 20 millás autó. Erre már 500.000 ft-ért is vehetsz autót aminek töredéke a fenntartása egy drága audi vagy bmw-hez.

Minden kevesebbe kerül.

Ha egy gyors kórház vagy orvos kell, vagy este hajnalban bármikor ugrani kell és taxi is időbe telik mentő is miegymás....az autó manapság nagy előny.

Munkába járás szempontjából viszont Pesten jelentéktelen, tuti hamarabb eljutsz munkahelyre metró villamossal mint autóval.

2023. nov. 19. 11:34
 12/34 A kérdező kommentje:
Ne nevessetek ki de gyalog járok a munkahelyemre. Kb 30 perc séta az én tempómmal. 4 km
2023. nov. 19. 11:38
 13/34 anonim ***** válasza:

“másrészt pedig szerintem a budapesti vezetőség "megőrült", a parkolójegy kifizethetetlen, sok helyre tilos autóval menni, így pont az értelmét veszíti el, egy kényelmi dolog”:

Nem őrültek meg. Ha autóbarát vezetés lenne, az azt eredményezné, hogy még többen jönnének be autóval, így ugyanúgy forgalmi dugó lenne a végén csak nagyobb károsanyag kibocsájtással, ami egészségtelen..és nagyobb CO2 kibocsájtást is jelentene, ami hosszú távon fenntarthatatlan.

“A fővárosba én sosem megyek be autóval, mert”:

Ez volt a cél. Ha szórakozni mész, ne autóval menj. Szerintem az autó egyedüli felhasználási módja a szállítás kéne hogy legyen annak, akinek valóban szüksége van rá.

2023. nov. 19. 12:34
 14/34 anonim ***** válasza:

Honna tudod, hogy elvárás? A nő a randi folyamán megkérdezte és azt mondta, hogy emiatt nem kellesz neki?

Ugyanezt a nőt két csóró egyetemista d**ta egyszerre az egyszerre a koliban, akkor valahogy nem számított.

2023. nov. 19. 12:37
 15/34 anonim ***** válasza:
Mert en utalok tomegkozlekedni. (Néha szoktam persze) de alapvetően az autó kényelmet, szabadaágot ad! Én elvárom. Nekem is van! Fuvarozgatni meg nem foglak
2023. nov. 19. 13:21
 16/34 anonim ***** válasza:

13.

Ezt megérteném, de akkor cserébe fogadjon a fővárosban egy olcsó, tiszta és minőségi tömegközlekedés.

Sajnos ehelyett egy drága, koszos és színvonaltalan valami vár, amikor oda kell mennem ilyen-olyan okból. Ezen nem segít az a tény sem, hogy ahol nem elsőajtós felszállás van, ott lazán bevágódik melléd a részeg hajléktalan, a "szia uram tesó, van cigid" arcok és annyi hátitáskás gyerek/tini, hogy biztosan egy nagyobb fékezésnél szétzúzzon vele valamelyik.

Most akkor vagy legyen "autóellenes" fővárosi vezetés, de akkor jó tömegközlekedéssel. Mert így most ez úgy néz ki, hogy az "autóellenesség" = drága parkolójegy és tiltások, a gyalogosbarátság pedig = drága vonaljegy és suttyó elemek a villamoson.

2023. nov. 19. 13:28
 17/34 anonim ***** válasza:
5-ből 4 nőnek a második kérdése az volt, hogy van -e kocsim
2023. nov. 19. 13:41
 18/34 anonim ***** válasza:

Valszeg a kényelem és a biztonság miatt. Nincsenek problémás emberek mint pl metrón.

Meg mondjuk a tárcádat, telefonodat sem lopják el.

Utóbbit nekem egyszer megpróbálta egy cigány.

Nem véletlen van már mindenhol kamera BP-n.

2023. nov. 19. 13:50
 19/34 anonim ***** válasza:
Gépjármű fenntartása havi minimum 30-40 ezer forint, hacegy fillért sem kell szervizbe költeni. Az 500.000 Ft-ért vásárolt autó az kb olyan 20-25 éves. Ha csoda történik; akkor kb még egy évig tudod használni úgy hogy ne kelljen szervizbe menni.Utána szoktak rendszerint jelentkezni a többször ft-os hibak. Ha nem javítható meg, hanem eladod mondjuk 200.000 ért akkor volt egy évre egy kocsid 300. Ezerért + a havi fenntartási költség Tehát összesen havi 60-70 ezerbe van egy kocsi.
2023. nov. 19. 13:54
 20/34 anonim ***** válasza:

17

5ből 5 pasinak az a kerdese, hány kg vagyok!

19

Nem 20-25 éves, tragacs, rozsdahegyet kell venni, hanem 4-5 éves, biztonsagos, középkategóriás autót!

Szivesen! 😇

2023. nov. 19. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!