Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás a párkereséshez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás a párkereséshez az autó Budapesten ?

Figyelt kérdés

1 , tömegközlekedés működik

De a fő problémám hogy még utasként is félek az autóban. Repülőtől rémálmaim voltak gyerekként. Szerencsére nem is voltam mèg repülőn. Azért nem akarok autót mert félnék vezetni.

A nők miért várjak el kötelezően ?

2023. nov. 19. 08:32
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

20

👏👏🤡

Te elvarod a pénzes , tanult férfit (azért a jó külsőt is akarod) mindezt azért mert a világfájdalmad hogy ducika vagy.

2023. nov. 19. 14:23
 22/34 anonim ***** válasza:

21

Nem vagyok duci! De itt az első kerdés privinél, a hogy nezek ki, hány kg vagyok! Ha te felszines vagy az.oké, de ha a Nő is az, az mar nem oké?

Aki még annyira sem képes, hogy megcsináljon egy jogositvanyt, az nekem ne pofázzon elvarásokrol! Örülj, ha egy nő egyaltalán szoba áll veled...nem még valogatsz! Hogyne. Majd a nő fog fuvarozni? Vagy hogy gondolod?

2023. nov. 19. 15:33
 23/34 A kérdező kommentje:

22

Nem vagyok duci? Tegyél be egy egész alakos képet!

Nem fogok vezetni tanulni ha félek tőle. 2. Nem várom hogy bárki fuvarozzon mert utasként is félek az autóban lenni.

2023. nov. 19. 15:56
 24/34 A kérdező kommentje:
Vagy*
2023. nov. 19. 15:57
 25/34 anonim ***** válasza:
20-as az 4-5 millió, fizeted?
2023. nov. 19. 18:33
 26/34 anonim ***** válasza:

25

Persze, a sajátomét!

Magadnak keresd meg rá te, mert eltartani nem foglak

Ismét szivesen!

😇

2023. nov. 19. 18:42
 27/34 anonim ***** válasza:
26-os Én meg nem foglak furikázni az autómmal. Járj gyalog az egészséges és még fogyaszt is, rád fér.
2023. nov. 19. 21:28
 28/34 Sunshinedoll ***** válasza:

Sok nőnek nem elvárás, keress olyan nőket.

Nekem sem volt az, amíg nem lett olyan pasim, aki az elejétől fogva értem jött, hazahozott, átjött kocsival, elmentünk kocsikázni, elugrottunk vidékre a hétvégén stb.

Nyilván a jót könnyű megszokni :)

Mellesleg nekem is van autóm, rendszeresen vezetek, szerintem jogosan elvárható, hogy egy korban hozzám illő férfinek legyen kocsija.

2023. nov. 19. 21:38
 29/34 anonim ***** válasza:

27

Köszönöm, engem nem.kell! Nekem van autóm!

2023. nov. 19. 23:28
 30/34 anonim ***** válasza:

Kérdező abszolút megértelek. Én hiába mondom el randin, vagy online vagy bárhol a nőnek hogy Budapest egyik viszonylag központi részén vagyok ( értsd 15-20 perc a full belváros ), a metró 4 villamosmegálló. Hova minek autó?

De mindig amikor megtudják 'autótlan' pasi vagyok, máris le vagyok írva.

37F incel

2023. nov. 20. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!