Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában a túl igyekvő szülők keserítik meg a párkeresést?
Na ba.szki, megvilagosodtam a szavaidtol!
Majd a lanyomat ridegtartasban tartom, se nyaralas, se suliba hordas, csak azert, hogy az olyan suttyok dolgat megkonnyisem, mint te.
Sot, el fogom varni tole, hogy a fiunak nulla felmutatott emberi es anyagi ertekre elsore szettegye a labat!
(cinizmusmentesen..kerdezo, ha valaha lesz gyereked, olvasd vissza es ertelmezd, mit is irtal..)
kocsival viszi oviba?:D miert ha nem ket villamosmegallora laknak onnan es papa amugy is kocsival megy munkaba, megis mivel kene vinnie? kosse maga utan mint egy kutyat?:D vagy nemis, 4 eves menjen egyedul, hat van neki 2 laba!
meg evente nyaralni.
ehh.
amugy meg ez minden korban megvolt, egy "gazdag" kislany akit sielni visznek mindig es fizetősen vegzi a corvinust nem fog egy gyari munkassal osszejonni, mert kb eselyuk sincs talalkozni, annyira mas korokben mozognak.
Hát ezt még olvasni is rossz volt 😂
Mégis mivel kellett volna oviba menni, ha nem gyalogos távolságra van az ovi, repülővel vagy hajóval? Netán biciklivel? Esetleg lóháton?
Az évente egy nyaralás többnyire még azoknak is belefér, akik nincsenek úgy eleresztve anyagilag. Ma pedig már potom pénzekért jutsz el a világ másik felére is, ha ügyes vagy...
Jómódú családban nőttem fel, de nem királylányként voltam nevelve. Igen, szerencsétlen vagyok a szerelemben, de soha egy pillanatra nem jutott eszembe, hogy a szüleim, nevelés, elvárások miatt. Csakis saját magam miatt.
Tisztában vagyok vele hogy én azokért az anyagiakban mérhető dolgokért, amik megvannak, nem tettem semmit, ezért nem dicsekszem velük és mástól sem várom el őket. Valaki szerencsésnek mondható ilyen szempontból, jó helyre születik, más meg sajnos nem, senki nem tehet sem az egyikről, sem a másikról.
Látom senki nem fogta föl a kérdés lényegét.
Lehet szőrszálat hasogatni és a kákán is a csomót keresni a kérdésben, de ettől még nem fog a lényege átjönni, hogy mire gondolt a kérdező. Nem hiszem el, hogy senki nem tud ennyire a sorok mögé látni.
Akkor a kötöszködők mit szólnának ha azt írnám, hogy:
A szülők a pár sarokkal odébb lakó nyolcadikos lányukat mindennap viszik és hozzák az iskolába. A szülők a lányukat évente többször viszik nyaralni és annyi zsebpénzt adnak neki amennyit csak akar és ha kér valami akkor azt zokszó nélkül megveszik és mégcsak meg sem kérdőjelezik a lányuk akaratát.
Így már világos nektek miről van szó?
Helikopter szülők. Lehetett volna ezt írni.
Egyébként meg igen, szerintem borzalmas katasztrófát visznek végbe az ilyen szülők. Az ilyen gyerekek valóban nehezen fognak normális párkapcsolatot kialakítani.
Édes szíveim, hát annyi lány van, aki putriban nőtt fel, arra nem kap pénzt, hogy betétet vegyen, és 14 éves koráig kizárólag a menzán kap enni. Azt se tudja, hogy néz ki a sült csirkecomb, nem hogy Starbucks kávézó.
Hát miért nem közülük választotok???
Ti minek futtok a felső középosztálybeli, elkényeztetett hercegnők után? A fehér fog, szép bőr, szép haj, edzett test, divatos ruha nem minden, belső értékek is vannak!
#5 szerintem inkább neked nem jött át teljesen, hogy mi mit is akarunk mondani.
Akinek az ovija/iskolája nem két sarokkal odébb van, hanem valamivel messzebb, és a szülő/szülők egyébként is mennek dolgozni, kocsival, akkor nem az a természetes egy szülőtől, hogy a kicsi gyerekét elviszi az oviba/általános iskolába? Ha én szülő lennék, eszembe se jutna a kicsi gyerekemet elküldeni gyalog, vagy felrakni egyedül tömegközlekedésre hogy oldja meg maga. De remélhetőleg semmilyen szülőnek nem jut eszébe ilyesmi.
Az évente több nyaralás pedig jó esetben nem sznobságra és magas elvárásokra nevel, hanem kulturális és másfajta nyitottságra, szélesebb látókörre, komplexebb világnézetre, szociális érzékenységre, empátiára, és meg sorolhatnám... Persze mindenkinek a saját dolga, hogy mit hoz ki belőle. Ha valaki ettől lesz sznob és elkényeztetett hercegnő/herceg, akkor egészségére.
A zsebpénzzel kapcsolatban sem úgy vélekedik minden tehetős szülő, ahogyan írod. Lehet azt is kötni a “gyerek” felelősségtudatához.
Nem lesz minden jómódú családban felnőtt gyerekből egy elkényeztetett királylány...
#4 voltam.
Engem kisfiuként hoztak vittek a szüleim, nyaralni is elvittek, mégsem várom ezt el férfi létemre egyik nőtől sem.
Fordítva miért lenne így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!