Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás a párkereséshez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás a párkereséshez az autó Budapesten ?

Figyelt kérdés

1 , tömegközlekedés működik

De a fő problémám hogy még utasként is félek az autóban. Repülőtől rémálmaim voltak gyerekként. Szerencsére nem is voltam mèg repülőn. Azért nem akarok autót mert félnék vezetni.

A nők miért várjak el kötelezően ?

2023. nov. 19. 08:32
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

30

Elhiszem mert tényleg ez van. Itt óvatos pár válasz de teljesen leszűrhető hogy több nő elvárja a autós férfit mint akit ez nem érdekel.

2023. nov. 20. 13:04
 32/34 anonim ***** válasza:

31-es nem vitatéma ez: autós pasik előnyben, autó nélkül nem pasi a pasi, milyen autód van, ugye van jogsid stb. stb., magyarisztánban sajnos továbbra is egy státusz szimbólum akkor is amikor araszolnak anyzáva a dugóban órákat :).

Nevetséges. Aki amúgy ez alapján keres "társat", az olyan ember is, az nem csak az autódat nézi de egyéb ingóságaidat és ingatlanjaidat is. Mindent IS tudni akar az anyagi helyzetedről és ez alapján szeret majd beléd.

37F incel

2023. nov. 20. 13:10
 33/34 anonim ***** válasza:

32

Senkibe nem szeretek bele az anyagi helyzete miatt, csak mert az jó!, ellenben, nem megfelelő egzisztencia esetén, sem tudok bele szeretni senkibe. Érzed a kulonbseget?

31

te is elvársz dolgokat a nő külsejét illetően, nem értem, hogy miert baj, ha a nő is elvárja a közepkategorias, biztonsagos autot! Külsőseg mindegyik (Főleg, ha a nőnek is van) En el nem tudom képzelni már az életemet autó nélkül. Szeretem, hogy szabadsagot ad. Nyáron nem vehetnék 2 carton ásványvizet, meg egy nagy dinnyét, mert nem tudnám hazacipelni.

2023. nov. 20. 15:09
 34/34 anonim ***** válasza:

33-as ha már dinnye hasonlattal jössz és te mekkora DINNYÉKET adsz ahhoz az autóhoz ha ezt várod el? Mert csak úgy mondom hogy olyan 'középkategóriás' autóhoz amiről te beszélsz mi férfiak elég nagy DINNYÉKET várunk el!!!!!

37F incel

2023. nov. 20. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!