Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már ennyire szokványos, hogy valakinek legyen autója, tehát ciki a párkeresésnél is ha nincs?
"Rengeteg 20-30 éves (szingli) lány egész jó autóval jár (dolgozni)." *amot többnyire apuci tolt alájuk.
30/f
Van kocsim férfiként.
Metróval 30 perc a munkahelyem, kocsival 50. Nem használom hétszámra.
1es akartam írni de elfelejtettem, hogy tudom sokan Pesten bkv és kerékpár pártiak. Biciklisből is kétféle tipus van: aki azért jár vele mert azzal akar, és az igénytelen aki menőzik hogy milyen jó bicója van de olyan büdösen száll le róla mint egy csöves.
2es én ezt nem vitatom, randiztam annó egy lánnyal ügyfél szolgálatos volt egy nagy áruházban.
Akkor már csak az a kérdés, hogy egy huszonéves eddigi teljesítménye valóban meg kéne feleljen egy 50 éves edígi teljesítményével ? Nem túl valószínű szerintem.
30/f
Egyébként eddigi párjaim közül mindösszesen egy lánynak volt kocsija, egy Ford Fusion.
Vicces volt, mert kanapét pl csak az ő ötajtósába tudtuk betenni, hiába van nagy kocsim, ha limuzin, és egy kanapé sehova sem fér be :)
"Kerte,hogy szerezzem meg a jogsit, ciki,hogy nincsen es autom sincsen."
Istenem, micsoda first world problem... Komolyan ez volt neki a legfontosabb? :) Nekem több olyan barátnőm volt, akinek jogsija sem volt, nem, hogy kocsija, ahogy az előbb írtam eddig egy nőnek volt kocsija azok közül, akikkel együtt voltam (pedig többeknél ez nem anyagi kérdés volt, ha akartak volna lehetett volna autójuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!