Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, ha 30 évesen még nem volt barátnőm és párkapcsolatom?
Azt hiszem ez az mit elrontottam, nem a megfelelő körökben kerestem, ahogy írod:
"és keress megfelelő körökben megfelelő nőt."
Igyekszem fejlődni, fejleszteni magam és önállóan intézkedni, úgy gondolom jó úton haladok. Azt, hogy ennek a folyamatnak milyen fokán állok, innen belülről nem tudom megállapítani, nem tudom, hogy kívülről ez miként látszik és milyen képet fest.
Szerintem sem vesztettél semmit. Am komolyan nem értem mért hiszik azt emberek h ha van egy barátnőjük akkor minden gondjuk megvan oldva. A "világ urai lesznek"...
Most lehet h le leszek nő gyülölözve de akkor is elmondom.
Ha van nőd rendben van van állandó szexpartnered.
Ellenben !
Számon leszel kérve állandóan h mit ? mikor ? miért ? és minek ? csinálsz.
Egy kapcsolat élkepesztően sok időt és pénzt emészt fel. Brutális mértékben lekorlátoz.
És tonnányi menyiségben lesz olyan problémád ami most eszedbe se jut mert NINCS !
Én pl mindennél jobban utálom az alkalmazkodást de v ki hajlandó behódolni a szexért cserébe.
Kinek mi !
De csak mondom h ha ezt egy nő meghallja elég nagy a valószínűsége h hangosan kinevet. Elmebetegnek néz...
Esetleg egy apuka jelöltre vadászó 30-as leáll veled a gyerekért cserébe.
Am én a helyedben nem azzal nyitnék h bocs 30-as szűz vok. Am ha pl 1 év múlva se változik a helyzet menj el egy prostihoz nem viccöl mondtam. Hidd el nem te leszel az első 30-as szűz akit látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!