Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha 17/L vagyok és még nem volt egy párkapcsolatom sem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 13:31
3/10 anonim válasza:
Nem ciki. Inkább, mint hogy több farkat fogj erre a korodra, mint ajtókilincset.
4/10 anonim válasza:
nem az, majd lesz
nem kell elsietni, csak mert másoknak van :)
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Addig jó, ameddig nem ejtenek pofára. És mivel már idősebb és valószínűleg érettebb vagy az átlag "első csókos" 13 éves lánykáknál, ezért kisebb az esélye annak is, hogy olyan pasit fogj ki magadnak, aki kihasznál.
Úgyhogy nem, nem ciki. :))
6/10 anonim válasza:
Nem az! :)
Nekem is 15 évesen volt először barátnőm,pedig a haverjaimnak addigra már a 4. volt. Amit én nem nézek mondjuk jó szemmel...
7/10 anonim válasza:
A "ciki" azt jelenti, hogy masok mit szolnak ra. Mivel manapsag mar 13 evesen is dugnak, ilyen szempontbol ciki.
8/10 anonim válasza:
Részletesebben is leírhatnád, hogy szerinted..
10/10 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy miért nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!