Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már ennyire szokványos, hogy valakinek legyen autója, tehát ciki a párkeresésnél is ha nincs?
Igen, én is észrevettem, hogy manapság már az utolsó kis tizenéves iskolás lányok is kocsival jár mindenhova (nagy részüknek saját autója is van, nem is akármilyen!!). Ezek szerint még sincs akkora nagy mély szegénység az országban, mint ahogy azt annyian károgják és csak az én családom annyira csóró, hogy egyetemistaként egy +20 éves roncs Opelt tudnék csak vezetni (ha nem lenne atomciki bárhol megjelenni vele). Múltkor is jöttem haza busszal és egy zsír új Honda CRV volánja mögött láttam egy törékeny, pici, 17-19 körüli kiscsajt, akinek talán max csak az orra látszódott ki a szélvédőn (biztos diákmunkára jár 14 éves kora óta :P ). Gondoltam magamban, hogy "Hát ez nem igaz a k***a életbe, hogy én ilyen csórónak születtem. Másnak honnan a pi***ból van 5-7 milliós autókra pénze?"
Szóval igen, ha nincs jogsid és ezzel együtt egy max 5 éves vállalható márkájú (min. egy Volkswagen, Ford kaliberű) nem szúnyogcirkáló autód, akkor társkeresés terén el is áshatod magadat. Nekem ez a tapasztalatom.
"Igen, én is észrevettem, hogy manapság már az utolsó kis tizenéves iskolás lányok is kocsival jár mindenhova "
Nem tudom, hogy hol nézitek ezt, de én Bp-en nagyvállalatnál dolgozva pont az ellenkezőjét látom:
- a fiatalok jó részének a kocsi annyira nem fontos, inkább vesz egy iPhone-t, meg elveri utazásra, fesztiválozásra, d ea kocsi kevésbé fontos
- a senior kollégák közül is a családosok azok akik leginkább ragaszkodnak a kocsihoz, a többiek simán BKV-nak, bicikliznek.
Pedig nálunk az emberek 99%-nak nem az anyagi helyzete miatt nincs kocsija, mindenki megengedhetné magának, egyszerűen a nagyvárosokban mintha nem az autó lenne manapság az elsődleges prioritás (ebben egyébként követjük a nyugatot, Európában is a nagyvárosi 40 alatti korosztály számára egyre kevésbé meghatározó az autóvásárlás, nyaralni fapadossal vagy bérelt kocsival megy, a városban pedig tömegközlekedik, bringázik, robogózik)
Most töprengek, hogy eladom a kocsit, mivel annyira jó közlekedésű helyen lakom és dolgozom, hogy alig veszem elő...
Ezek szerint nem kellene, mert a pipálós listán hiányozni fog, hogy nincs kocsim? A lakás nem elég? :)
"hiába van nagy kocsim, ha limuzin, és egy kanapé sehova sem fér be :)"
Vészesen öregszem, és nem értem már ezt a világot. Egy kocsiba minek kanapé? :-))
Kirándulás és sport? Plusz gasztronómia?
Hol olvastad, ez egy tökéletes nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!