Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bele tudtok menni egy párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele tudtok menni egy párkapcsolatba, illetve párkeresésbe elvárások nélkül? Én nem, bővebben lent.

Figyelt kérdés
Divatos, mostanában hangoztatott mondat, miszerint elvárások nélkül állj a partnerkereséshez. Nekem, ahogy idősödöm, egyre több elvárásom van, illetve egyre többet fogalmazok meg, mondok ki. Hogy lehet ezt elhagyni? Nem tudok nem várni valamit, nem elképzelni. Azt is tudom, milyennel NEM akarok megismerkedni.

2022. ápr. 6. 10:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudok, de igazából nem is akarok. Tudom, mik azok a dolgok, amiket tudok tolerálni (tehát nem arról van szó, hogy a tökéletest keresem), és mik azok, amiket nem, pontosan tudom azt is, mit várok egy párkapcsolattól és egy férfitől, és ezekből mi az, amiről le tudok mondani, ha minden más tökéletes, és mi az, ami alap.

Azt várom, hogy a páromtól az életem több, jobb, boldogabb, teljesebb legyen, mint szinglin. Ha ez nem teljesül, akkor szingliként jobb.

2022. ápr. 6. 10:31
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. És ez megvalósul, könnyen megvalósul? Jól meghatározott cél az utolsó előtti mondatban? Megtaláltad az igazit? Esetleg többször is? Vagy ez attól még, hogy reális (lehet), megugorhatatlan az embereknek és egyedül vagy hosszú ideje?

És azt várom igazából, hogy valaki arra nézve mutasson utat nekem, hogy lehet megvalósítani azt: ne legyenek elvárásaid.

2022. ápr. 6. 10:35
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Mivel emberből vagy ezért lesznek elvárásaid. Kb. csak a kutyák képesek a feltétel nélküli szeretetre. Bár még ők is elvárják a gazditól a kaját meg a simogatást. :)

Ha te emberként már csak ránézel valakire, abban a pillanatban tudat alatt elvárást fogalmaz meg az agyad, a másikkal kapcsolatban. Hogy miért ilyen rövid a haja, vagy miért kopasz, vagy miért duci/sovány stb. Már ha csak nézed, akkor is szelektálsz. És még hol vannak a belső tulajdonságok. Azokat is tudni kell elviselni. :)

Elvárásaid mindig lesznek, mert különben nem éreznéd komfortosan magad a másikkal. Nem tudnád elviselni.

2022. ápr. 6. 10:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy elvárások nélkül? Ilyen nincs. Aki ilyent mond, az összejön egy alkesz hajléktalannal is?
2022. ápr. 6. 10:49
 5/14 anonim ***** válasza:

"Kb. csak a kutyák képesek a feltétel nélküli szeretetre."

Hát ja, de ha egy ember a kutyával rosszul bánik, egy másik jól bánik vele, akkor majd nézd meg, melyiket választja a kutya.

2022. ápr. 6. 10:50
 6/14 anonim ***** válasza:

De miért akarod, hogy ne legyenek elvárásaid? Mi abban a jó?

Amúgy igen, megvalósul. Nem, nem könnyen, de sosem voltam igazán hosszú ideig szingli. Kellett hozzá egy adag mák, hogy belefussak a megfelelő emberbe, de baromi sokat segített az ebben, hogy sosem kötöttem le a figyelmemet, energiámat fölösleges ismerkedésekre. Ha láttam, hogy nem fog működni, elengedtem. Míg csomó barátnőm elment még vagy 10 randira ugyanazzal a pasassal, hátha jó lesz, miközben valójában ő is tudta, hogy nem lesz. Meg elpazarolták az éveiket pocsék kapcsolatra ugyanezzel a címszóval.

Csodás párom van, akiben minden megvan, amire szükségem van.

2022. ápr. 6. 10:51
 7/14 A kérdező kommentje:

Hát akkor itt eddig azok válaszoltak, akik ugyanúgy élnek, éreznek, mint én. Akkor amiket korábban hallottam, bullshit, mások se elvárások nélkül vágnak bele az ismerkedésbe, nyitott szív és a többi.

Akkor írjatok konkrétumokat légyszi, mik is az elvárásaitok. Nyugodtan, ez egy anonim oldal.

2022. ápr. 6. 10:52
 8/14 A kérdező kommentje:
A "hosszú ideig", az mit jelent szingliségben? Illetve neked mit jelent? 2 hónap, két év? Nem mindegy. Bár én úgy érzem, nekem nem sürgős. Előbb körbejárom a témát hasonló kérdésekkel. :D
2022. ápr. 6. 10:54
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem. Hiszen az elvárások alapján szelektálsz, nem fogsz belemenni egy kapcsolatba olyannal aki ezeket nem teljesíti.

"Akkor írjatok konkrétumokat légyszi, mik is az elvárásaitok.":

Az emberek visszajelzései alapján valamivel átlag feletti férfi vagyok, nyilván ebbe a kategóriába illő nőt fogok keresni. Legyen magasabb, legyen ép fogsora, sportoljon, ne piáljon és ne legyen egy hárpia, és a legfontosabb hogy ne legyen elhízva.

2022. ápr. 6. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha pasi vagy, akkor így jártál. Ha meg csaj vagy, akkor válassz egyet a hétvégi szexpartnereid közül, oszt probléma megoldva.
2022. ápr. 6. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!