Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én állok hadilábon a párkereséssel? Egyedülálló 30-as pasi vagyok, van munkám, ronda se vagyok a csajok szerint, és próbálok illemtudó is lenni. Valamiért mégse akar sikerülni.
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 18:05
1/18 anonim válasza:
Mert a normális nők háttérben vannak.
Csak a rbaczok vannak felszínen.
A 30 as normális nők ugyanígy vannak.
3/18 anonim válasza:
Az mondjuk sokat elárul rólad, hogy egy ilyen kérdést a szexualitás topikbaj teszel fel. Ha tényleg párkapcsolatot keresel, miért itt kérdezel?
4/18 anonim válasza:
A 3-as jól látja a dolgot, az gond, hogy egy perverz vagy.
5/18 anonim válasza:
Igen ez sokunkra igaz és mégis egyedül vagyunk ez van szokj hozzá... egy lány ismerősöm meg nagyban újságolja van neki tinderen 1600 match...
6/18 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok csak a 20-as éveimben. Úgy látszik ez a csajozás téma nem a magunkfajtának lett kitalálva :D
8/18 anonim válasza:
Detto. Neten szurom el az idot, mashol nem tudok ismerkedni.
Mar ugy vagyok, le kene jonni ezekrol az appokrol, inkabb olvasnek, vagy mast csinalnek. De elkezdek gorcsolni, hogy lemaradok valamirol
9/18 anonim válasza:
Mi erdemlegeset teszel,h nod legyen?
Vagy azt varod,h majd leszolit vki?
10/18 anonim válasza:
Minden azon múlik hogyan nézel ki és milyen gazdag csaladba születtél.
Ha nem jók a eredmenyeid akkor nem lesz csajod. Menj el dolgozni önkéntesnek. Cselekedj jókat , hátha a következő életében már nézel majd úgy ki hogy kapj nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!