Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jellemes, intelligens, komoly, kedves, egészségtudatos, sportkedvelő, szenvedélymentes, romantikus, barátságos, illemtudó, lovagias, monogám, hűséges, erkölcsös, férfias, heterós, együtt élős komoly kapcsolatot kereső - Léteznek ilyen meleg férfiak?
Találkoztál már ilyenekkel? Ha igen, hol? Van olyan társkeresési forma, oldal, amit ez a típus kedvel?
Nekem itt kezdődik "A" férfi (én is igyekszem ilyen lenni), de nem tudom, hol találhatnék hasonlóakra. Nagyon gáz a meleg társkereső, amit ismerek. :/
Minden hasznos tippet köszönök, ha van ötletetek, a magamfajtának hol, hogyan lehet ismerkedni.
(Harmincas vagyok, fiatal középkorú)
Már rég túl vagyok ezeken a körökön. 10 év után elvesztettem a társamat, aki mellett éltem az életemet, meghalt.
Nem volt szükségem a meleg világ ismeretére.
miért gondolod, hogy én nem adom meg ugyanezt?
csak olyat várok, ami szerintem emberileg alap.
mi az, hogy jobbra húz?
a tinder az nem szexről szól? Meg azt csak a huszonévesek használják, harmincasok nem, én azt hallottam - nem ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!