Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jellemes, intelligens, komoly,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jellemes, intelligens, komoly, kedves, egészségtudatos, sportkedvelő, szenvedélymentes, romantikus, barátságos, illemtudó, lovagias, monogám, hűséges, erkölcsös, férfias, heterós, együtt élős komoly kapcsolatot kereső - Léteznek ilyen meleg férfiak?

Figyelt kérdés

Találkoztál már ilyenekkel? Ha igen, hol? Van olyan társkeresési forma, oldal, amit ez a típus kedvel?

Nekem itt kezdődik "A" férfi (én is igyekszem ilyen lenni), de nem tudom, hol találhatnék hasonlóakra. Nagyon gáz a meleg társkereső, amit ismerek. :/

2021. ápr. 23. 22:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%
Adom az utolsó válaszát teljes mértékben.
2021. ápr. 23. 22:54
 22/61 A kérdező kommentje:

Nem nézek le senkit, de én is heterós vagyok, és nekem is a heterós pasik tetszenek. Nem a metroszexuális és egyéb trendi fickók, hanem a férfiasan ápolt átlagember, szándékos allűrök nélkül.

Sőt, igazából mindig csak viszonzaltanul voltam szerelmes hetero férfiakba, mert annyira a hetero irányvonal jön be.

A társam sem volt szexuálisan meleg, de ez egy hosszú történet, hogy akkor miért és hogy volt, érzelmileg mégis összetartoztunk, akár a házastársak

Mi a bajod azzal, aki keresztény? én is az vagyok, és nekem nagyon sokat ad, és azt hiszem, igyekszem továbbadni másoknak is, amit kapok, vagy merítek belőle... Nekem is vannak hibáim, bűneim, nem vagyok szent, de van egy értékrendem, ami segít jónak maradni. Ezt bármilyen vallású, sőt, a nem hívő is meg tudja tenni, mindenki képes rá, de miért kell lenézni egymást?

Amúgy tényleg nem tudnék kimondottan ateistával élni, még ha amúgy jó ember, akkor is zavarna, de ez nem a vallásról szól, hanem csak arról, hogy ha szeretek két személyt, akkor nem jó nekem, ha az egik szerettem negligálja a másikat.

Egy ateista "férj" esetében a férjem, akit szeretek negligálná Istent, akit szintén szeretek. Ez rossz lenne. Tehát az Istenhit fontos szempont. De olyat sose mondanék, hogy nem járok szimplán hívővel, vagy muszlimmal, zsidóval, buddhistával, hinduval... Nem vagyunk se rosszabbak se jobbak egymásnál.

Minden vallásban vannak képmutató, kirekesztő, öntömjénező emberek, de nem szabad az ő hibáikat általánosítani...

2021. ápr. 23. 22:58
 23/61 anonim ***** válasza:
100%
Milyen Korosztaly vagy te milyet keresel. Ez sem elhanyagolhato dolog
2021. ápr. 23. 23:06
 24/61 A kérdező kommentje:

odaírtam, csak már nem a kérdésbe, hanem válaszként.

fiatal középkorú, harmincas , 33 leszek

ideális egy 36-37 éves srác lenne, de persze ez az abszolút ideál, amúgy minimum 23- maximum 43 között keresnék, de 30 alattira már nem írnék rá, ahhoz nem lenne képem, csak ha ő írna rám, akkor ismerkednék

2021. ápr. 23. 23:11
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Köszönöm a valaszt neked.
2021. ápr. 23. 23:26
 26/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszlek el, annyira nagy a gyűlölet benned a melegek iránt hogy ki is írtál egy kérdést a hetero kategóriába ami „véletlen" volt XD.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Megírom ugyanazt amit oda is írtam:

„Ne haragudj, de süt rólad a Toxic masculinity és a Internalised Homophobia, + nem vagy tisztában azzal hogy milyenek a melegek, a legtöbbünk (mert én is az vagyok) olyan mint egy átlagos hetero, nem összesen vagyunk azok a sztereotípikus melegek, vannak olyanok is, de velük sincs semmi baj. Ami azt illeti hogy te annyira eltérő vagy, nem hiszem hogy igaz, mivel a melegek többsége pont ezt keresi egy férfiban főleg Magyarországon ahol mindenki a férfiasság nagy zászlaját ringatja, azt a férfiasságét amit ránk erőltetett a társadalom. Lehet hogy valaki az a sztereotípikus meleg, de ő legalább teljesen elfogadja önmagát, és nem fél kiálni a saját személyisége mellett, őt nem érdekli az hogy mit fog róla gondolni peti vagy Zsuzsi ha be festi a körmét, mert ő tudja hogy az csak festék, semmi más csak ragasztóból és színező anyagokból áll össze, az egy eszköz amivel elérhetünk valamit, ennyi a feladata. Honnan veszem hogyan még mindig nem fogadod el önmagad? Onnan hogy a írásod alapján lenézed azokat a melegeket akik nem férfiasak, egy olyan férfi aki teljesen tisztában van a saját magával és a szexualitásával, önmagát adja az nem nézi le azokat a melegeket akik nem férfiasak. Már értem miért hagyott téged ott az a 2 srác. Először tanuld meg szeretni és elfogadni önmagad, mert hogy várhatod el mástól hogy szeressen ha te magad sem vagy képes rá. Ne sértés ként vedd ezt a egészet, inkább épülj belőle. De tudom most mit érezhetsz, gyűlöletet az miatt amit írtam, és ez a érzés a hazugság detektora, mert igazam van és te legbelül tudod, így küzdeni és visszavágni akarsz mert nem jutottál el a teljes elfogadáshoz. Tudod hogy igazam van ezért is érzed legbelül azt a dühöt."

És ezt írtad vissza:

„Egyáltalán nem érzek gyűlöletet, és visszavágni sem akarok (na látod, mindkettő pl. tipikus meleg reakció, 10-ből kilenc meleg itt tart, mert annyira lelki sérültek)

viszont nagyon mellélősz, ha akarod, privátban tételesen felsorolhatom neked, mi mindenben térek el a melegek legtöbbjétől, külön-külön is, e egyben nézve főként kakukktojás vagyok

nem nézek le amúgy senkit, az elvem élni és élni hagyni, nem mindennel tudok azonosulni a melegek között sem, és a világban sem, de úgy gondolom, senkit nem szabad üldözni, vagy bántani, főként ha csak békében próbál élni, és nem provokál másokat, illetve nem árt másoknak

a toxikus férfiasságon viszont jót nevettem, sok mindent mondtak már rólam, de hogy macsó lennék, azt nem :D"

Még hogy nem utálod magad és a többi meleget, kiemelném ezt amit írtál:

„(na látod, mindkettő pl. tipikus meleg reakció, 10-ből kilenc meleg itt tart, mert annyira lelki sérültek)"

És aztán ez a sor:

„nem nézek le amúgy senkit, az elvem élni és élni hagyni"

És aztán még mi többiek vagyunk a „lelki sérültek", nem én vagyok az aki egyik szavát megöli a másikkal.

Ezen a mondaton pedig minden látszik:

„a toxikus férfiasságon viszont jót nevettem, sok mindent mondtak már rólam, de hogy macsó lennék, azt nem :D"

Eddig azt beszélted hogy te olyan vagy mint a többi hetero, most pedig egyszerűbből ha ezzel vádolnak azt írod hogy senki sem mondhassa rád ezt, mert tudod a toxikus férfiasság a legtöbb hetero férfinál előfordul.

Aztán még írtál még egy kommentet:

„pszichoanalitikusnak viszont ne menj ;)"

Ami azt illeti tényleg mellé lőttél mivel terapeutanának tanulok így tudok egy s mást a szakmán belül, és tud nem szégyen segítséget kérni, ilyen mennyiségű ellenszenvet nem sokszor látni, de a gyűlölet belülről emészt fel.

Ha nem egy troll vagy, akkor jobb ha felkeresel valakit míg nincs késő. És ilyen hozzáállással nem szeretete fogsz kapni, hanem egy toxikus párkapcsolatot, és sok gyűlöletet.

2021. ápr. 24. 01:32
 27/61 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon nagy baj van, ha neked ez a szakmád, és ilyen vakon vagdalkozol!

-nem azért lelki sérültek a melegek, mert a férfiakhoz vonzódnak, hanem attól válnak azzá, amit a meleg szubkultúrában elszenvednek!

-nem csak abban hasonlíthat valaki a heterokra, hogy macsó, hanem például abban, hogy:

-pl. nem vágyik az anális szexre semmilyen formában, ugyanúgy a teste meggyalázásának élné meg, mint egy hetero (ha egy melegnek ez öröm, elfogadom, nem homofób vagyok, csak nekem ez nincs benne a szexuális spekrumomoban

-pl. életre szóló kapcsolatot szeretne, életszövetséget, házasságot, férjet, monogám kapcsolatot. (Miközben a meleg világban ha valaki azt hallja, hogy 10 évig tart egy kapcsolat, már elismerését fejezi ki, hogy ez ott mennyire ritka, mert jellemzően az emberek nem bírnak magukkal, illetve nem kötődnek eléggé lelkileg egymáshoz, hogy életszövetségest lássanak a párjukban, és jóban-rosszban kölcsönösen kitartsanak évtizedeken át szeretetből)

- keresztény vagyok és konzervatív értékrend mentén élek - ez is nagyon ritka a melegek között, összetett okokból

- teljesen színjózan, egészséges életvitelt folytatok, mindenféle kicsapongás meg káros szenvedély nélkül, beleértve a szexuális vágyaimat is

- 32 évesen szűz vagyok, nem azért, mert nincsenek vágyaim, hanem mert szerettem volna mély szerelmi kapcsolatban megélni őket

- hiszek őszintén és mélyen a hűségben, a becsületben, a másik melletti elköteleződésben jóban-rosszban, a feltétlen, testi vonzalomtól független szeretetben

-nem meleg férfinak érzem magam, hanem van egy részem, ami egy szexuálisan érett hetero nőnek felel meg, és egy részem, ami egy szexuálisan éretlen hetero srácnak.

Elmondhatsz engem mindennek, de akárhogy bizonygatod, attól én még tökéletesen tisztában vagyok magammal, nincs bennem egy cseppnyi gyűlölet senki felé sem, és mellesleg a hitemet és az értékrendemet össze tudom egyeztetni a melegségemmel, már bő tíz éve előbújtam a szeretteim és az ismeretségi köröm előtt, és 50-es éveiben járó, sokat látott pszichiáter szakorvos ismerősöm szerint a saját korosztályomhoz képest rendkívül jó és mély önismerettel rendelkezem...

Szóval vagdalkozz másutt, ha kérhetlek

2021. ápr. 24. 01:49
 28/61 A kérdező kommentje:

Amúgy azt a kérdést ugyanide írtam ki, a moderátorok sorolták át a hetero társkeresés kategóriába, megkérdezésem nélkül.

Benned van inkább szerintem iszonyatos nagy frusztráció, támadást vélsz látni mindenben.

2021. ápr. 24. 02:17
 29/61 anonim ***** válasza:
88%

Igaz még van mit tanulnom, de egy ilyen terapeuta mint én még mindig jobb mint egy olyan aki nem fogadja el magát. Még a vak is lássa az alapján amit írtál hogy nem fogadod magad el. Nekem teljesen mindegy, abban hiszel amibe akarsz míg nem teszel ilyen kijelentéseket:

„10-ből kilenc meleg itt tart, mert annyira lelki sérültek" úgy hogy nem írod le hogy mit is gondolsz ezalatt valójában. Én csak jót akartam neked, de látom neked így is jó akkor legyen, majd ha eljön a ideje a változásnak akkor talán változol. Nem ált szándékomba bármilyen formában megsérteni téged. Máskor jobban értékeld át mit írsz, és azt hogy honnan erednek a problémáid gyökerei és ne a világod okold miattuk.

2021. ápr. 24. 02:18
 30/61 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ha nem ragadnád ki az eredeti kontextusból, ott azért elég jól érthető volt, hogy nem azzól beszélek, hogy a melegek annyira lelki sérültek, hogy a férfiakról vonzódnak, hanem arról, hogy a melegekre sokszor jellemző a gyűlölködés és a visszavágás, (magyarán a túlvédekezés) mert többségük már annyira lelki sérült.

A sorok között szerintem totálisan értelmezhető, hogy milyen ok-okozati összefüggésekre utalok ezzel, és milyenekre nem, ha valaki kicsit is ismeri a meleg szubkultúra valóságát.

Nem szeretnék változni, hanem szeretnék olyan társat találni, aki engem keres, mert hasonló a világképe és az elgondolása, mint az enyém.

Nem vagyok annyira gáz, csak családcentrikus hetero családanyának vagy családapának jobban beillenék az egyéniségemmel, mint melegnek.

Ha tehetném, valóban boldog családanya lennék szerető férjem oldalán (és nem toxikus macsó alfahím, mint hitted)

egy jó tanács, tényleg nem tüskének szánom, csak jószándékból mondom. Az előbb lősz, aztán kérdezel stratégiával nagyon sokszor fogsz félrekezelni embereket. Tanulj meg türelmesebben kérdezni és hallgatni, együtt gondolkozni és építő párbeszédet kialakítani, akkor fogsz tudni segíteni másokon. Ezzel a Csernus-féle "keményen megmondom a tutit" mentalitással nem lehet sokat elérni, hidd el. Annál is inkább, mert nagyon-nagyon félreismersz embereket. Engem nagyon félreismertél.

2021. ápr. 24. 02:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!