Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok hercegnő típust? Gyönyörű, ápolt, művelt, illemtudó, nem panaszkodik hangosan, inkább tűr, magasak az igényei, irányít, házasság belátható időn belül, fenékig ér a haja, fontosak neki a szalontáncok, művészetek, a családja szigorú veled.
Nézzük:
Hercegnő: 4 éves?
Gyönyörű: nem mindenkinek ugyanaz gyönyörű. Azt majd én eldöntöm.
Àpolt: alap.
Művelt: jó pont.
Illemtudó: jó pont, de sok esetben csak annyit jelent, hogy karótnyelt.
Nem panaszkodik, inkàbb tűr: làbtörlő. Kösz, kihagyom.
Magasak az igényei: fejtsd ki! Művelt, jóképű férfit akar? Vagy vastagon kell rá költeni?
Irányít: Engem ugyan nem.
Házasság belátható időn belül: akkor is, ha a kapcsolat xar? Mindegy, csak a romantikus lánykérés és a 200 fős lagzi meglegyen, mert ez az álma?
Fenékig ér a haja: ha nem vigyáz, kakis lesz!
Szalontáncok, művészetek: sznob. De nem kell, hogy ugyanaz legyen a hobbink.
A családja szigorú veled: VELEM? WTF? Úgy bacnám ki a hercegnőt, hogy a lába nem éri a földet.
Szóval egy jó tulajdonsága van, esetleg 2-3 semleges, de elég taszító személyiség. Jó sokan be fogják etetni, hogy majd elveszik, de ugye ő azt veszik el, akivel jó a szex. Aztán betöri a kis hecjegnőt, amíg mosolyogva engedi se.ggből szájba. Elvégre nem panaszkodik, hanem nyel.
Én is egy sznob mentalitású családban nőttem fel. Soha nem engedtek gyerekkoromban játszani a "köznéppel". Teljességgel gyűlölöm és hülyeségnek tartom az ilyen szokásokat, amiket a gazdag családok csinálnak. Nem tudnám elviselni. Fontos a rugalmasság, és velem ne legyen egy nálam butább ember szigorú. Nem tudnám elviselni, az biztos. A családi háttéren meg a hobbin kívül egyébként ugyanolyan ez a leírás mint bárki más. Ezer ilyen lánnyal találkoztam már. Nem kell ehhez arisztokrata származás.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!