Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha az ismerkedés elején kiderülne a lányról, hogy az együttléttel szeretne várni a házasságig?
Hát szerintem 2 ember között fontos milyen a szex , megvan-e a kémia hasonló -e a szexuális érdeklődésük...
Ha két ember között eleve nem jó a szex az mérgezheti a kapcsolatot és ezt szerintem azért jó tudni.. Én mindog 2 hónapot várta.lm az együttléttelm,a mostani párommal 2. találkozón megtörtént csodás volt remek a kémia köztünk így nem bánom és már 3 éve együtt vagyunk nemsokára esküvő, biztos nem bírtam volna se én se ő 3 evig húzni a szexet.
Én nem mennék bele ilyesmibe, meg is mondom, hogy miért.
Egy jól működő kapcsolathoz három dolog kölcsönös működése, harmóniája, és kompatibilitása szükséges:
1.szex
2.érzelmi intelligencia
3.értelmi intelligencia.
"A puding próbája az evés."
Elcsépelt mondás, de igaz.
A szexuális szabadság korát éljük, amivel egészséges, a végletek irányába el nem tolódás esetén semmi probléma nincsen, ugyanis miért élnél le egy életet működő szex nélkül, ha az egy alapvető szükséglet, és szorosan összefügg az érzelmi élet harmóniájával?
A választ rád hagyom.
Ha fiu lennek, otthagynam.
Szerinted ki a fene fog szex nelkul elni eveket a szerelmevel? Nonszensz.
Értem én, hogy nincs rossz szándékod ezzel, de bele se mennék egy ilyen kapcsolatba, hiába is nyitott a arra, hogy beszélgessen a szexről, hogy mi szeretne/mit nem. Honnan tudhatná ha nem próbálta? Nem tudja milyen a libidója, hogyan reagál egy másik emberre, semmit.
Az ha az ember maszturbálás szinten ismeri magát az kevés ahhoz, hogy tudja mit akar, ha szűz.
Azért is mondom, mert anno mikor elvesztettem a szüzességem teljesen másnak képzeltem el, hogy milyen a szex, mint valójában. Hogy mit vállalok be vagy mit szeretek az is sokat változott az évek során. Ezt előre nem fogod tudni és csak így beleugrani egy házasságba, hááát... enyhén szólva rossz ötlet. Nagyon fontos azt tudni, hogy működik e a szex, főleg ha valaki nem szeretne egy gyors válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!