Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szól be pár ember csak azért, mert nekem máshogy működik az ismerkedés, mint nekik?
Nekem több időre van szükségem a bizalom és a vonzalom kialakulásához, mint az átlagnak, és testi kapcsolatot (csók, szex) csak akkor tudok elképzelni, ha ezek már megvannak, kapcsolatban.
Szóval nekem nem megy, hogy néhányadik randin már smárolunk, meg lefekszünk, nekem ehhez hosszabb ismertség kell.
Ez miért fáj másoknak, de olyanoknak, akikkel szóba se jön, hogy találkoznék? Pl itt is megkaptam már az oldalon, hogy prűd vagyok, fap%!na, hasonlók, pedig közünk nincs egymáshoz, nincs hátrébb az életben attól, hogy én ehhez így állok.
Én el tudom fogadni, hogy mások gyorsabban haladnak, és soha senkit nem bántottam emiatt, akkor mások ezt miért nem tudják feldolgozni?
Kinek ártok ezzel? Vagy az ismeretlen idegennek ettől miért lesz rosszabb? Vagy tulajdonképpen milyen ok, indok van amögött, hogy ebbe így bele kell kötni? Miért nem mindegy másoknak?
(Tudom, ne foglalkozzak velük, nem is teszem, csak egyszerűen nem értem, hogy nekik miért fáj ez ennyire, hogy vegyék a fáradságot és belém álljanak ismeretlenül.)
Nem tudom, ebben akkor tényleg fura vagyok... eddig minden páromat úgy ismertem meg, hogy szó nem volt kapcsolatról, egyáltalán vonzalomról, mindegyik laza haveri ismertségnek indult, és amikor már ismertük egymást, akkor UTÁNA idővel merült fel egyáltalán, hogy lehetne több.
Igazából nekem kicsit érthetetlen is, hogy egy teljesen ismeretlennel úgy álljunk egymáshoz, hogy "össze akarunk jönni", hiszen mi alapján gondolnánk, nem ismerjük egymást... Mindegy, én elhiszem, hogy van akinek ez így működik, nincs vele bajom.
De még ha a "potenciális partneremet" zavarja is, az ország túlfelén élő ismeretlent miért? :D
Én is ilyen vagyok, mint te. Az első és egyetlen kapcsolatom is haverságból alakult ki, több hónap ismertség után. El nem tudnám képzelni, hogy egy ismeretlennel úgy kezdjem az ismertséget hogy már eleve kapcsolatalakítás miatt találkozzunk (pl társkeresőről). Nekem az a fura, hogy idegenek hogy tudják 1-1 találkozó után annyira megismerni a másikat, hogy megbízzanak benne és kapcsolatot kezdjenek vele. Hiszen alig ismerik.
Neked és nekem bejött a mi taktikánk, és így nem is kell azzal foglalkoznunk, hogy idegenek erről mit gondolnak. Szerintem irigység lehet ezek az anonim kommentek mögött, esetleg találkoztak ilyen lánnyal de viszolyogtak a "barátzónától" vagy azt gondolták a lány ilyenkor nem is érdeklődik irántuk és hagyják az egészet.
Szerintem ennek normálisan mindenkinél így kellene működnie, ahogy nálad, kérdező. Nincs veled semmi gond.
37/F
Azert az h mondjuk netrol talalkozom vkivel tarskeresesi szandekkal egyaltalan mem jelenti hogy en ugy megyek oda, hogy nekunk ossze kell jonnunk! V h egy tali utan mi egyutt vagyunk lol. Nem ertem miert kell ezt kisarkitani. Attol meg az ismerkedes ugyanugy folyik h mindkettonknek az a szandeka h talaljon gy tarsat. Megnezzuk h osszeillunk e, ismerkedunk. Mondjuk az h nalad pl a csok tobb honap utan van azt tenyleg sokan ugy vehetik, hogy nem erdeklodsz irantuk... szerintem igazabol a magad dolga nehezebb ezzel a lelkivilaggal, hogy nalad barmifele vonzalmat meg kell eloznie egy mely ismeretsegnek. Az intimitas is melyiti a kapcsolatot, ezek a dolgok nalam pl raerositenek egymasra....
De h maskepp mukodsz az nem baj, minden zsak a maga foltjat ugye.
Bár engem hidegen hagy, hogy hogyan ismerkedsz, azért leírom, miért vagy más, mint a legtöbb ember:
Ismerkedéskor általában a legtöbb embernél nem úgy van, ahogy nálad. Vagy vonzódunk a másikhoz alapból és tudjuk, hogy potenciális partnerjelölt, vagy nem és legfeljebb ha amúgy kedvelhető az illető, szimpatikus, akkor barátság lehet belőle. Feltételezve persze, hogy egyik fél oldaláról sincs több. Ha viszont valakivel ilyen szinten állok, nem fog később kialakulni az, hogy "lehetne több is", sőt... onnantól kb az illető mint ilyen, majdhogynem semleges lesz.
Azt tudom elképzelni, hogy nálad a testi vonzalom nem, vagy csak alig játszik szerepet a szerelem, érzelmek kialakulásában, ezért működsz másképp. Nincs ezzel gond, de azt el kell fogadnod, hogy egy átlag férfinak vagy alapból potenciális partnerjelölt vagy, vagy nem vagy az és akkor később sem leszel az. És nagyon könnyen lehet, hogy ha tetszel egynek, akkor semmi kedve nem lesz barátkozni veled, mert nem akarja kínozni saját magát ezzel. (ott a másik aki bejön és mégse lehet semmi, mert csak haverkodik)
Eleve nem barátkozok túl mélyen nőkkel egyáltalán. Van női haverom, de azért nem járogatunk nagyon össze, max néha találkozunk, kicsit hódolunk a hobbinknak (fotózás), beszélgetünk, de ennyi, amúgy van párkapcsolatunk. De úgy komolyan barátkozni nővel azt jelenti, hogy nincs szexuális vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!