Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha az ismerkedés elején kiderülne a lányról, hogy az együttléttel szeretne várni a házasságig?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég megosztó kérdés, kíváncsi vagyok, ki mit gondol róla...Szerintetek megvalósítható még ilyesmi mostanában?

2018. júl. 31. 14:43
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Azt amúgy még kihagytam, hogy ha tényleg nyitott a két fél a szexről való kommunikációra, és ezek alapján úgy tűnik, összeillenek, akkor szerintem nem feltétlenül az első alkalom után kell levonni a végső következtetést. Bőven van idő gyakorolni, alakítani, ha valaki nem zárkózik el totálisan mindentől, akkor sokat lehet javítani rajta. Az én fejemben legalábbis ez a gondolat él. Attól, hogy valaki szeretne várni vele, még nem feltétlenül hideg és frigid.
2018. júl. 31. 17:32
 22/37 anonim ***** válasza:
90%

Kommunikacioval nem lehet megtudni, hogy valoban osszeillenek-e.

A hazassag semmire nem garancia.

2018. júl. 31. 17:49
 23/37 peca1000 ***** válasza:
0%

Én azt mondanám, hogy szólj majd ha férjhez mentél, és akkor lefeküdhetünk egymással :)

Ha ragaszkodsz hozzá hogy csak házasság után szexelj, örök életedre szűz maradsz.

Férjed sem lesz soha, azt garantálom.

Van egy kb. 70 éves nőismerősöm, ő is így járt.

2018. júl. 31. 19:02
 24/37 anonim ***** válasza:
87%

Semmi sem garancia semmire. Se a házasság, se x évnyi ismeret, se az, ha kapcsolatban jól működik a szex.

Sokan próbálnak biztosra játszani, de lehetetlen, ebbe bele kell sajnos törődni.

Csak hogy játszunk a fiktív dolgokkal:

Találsz párt, belemegy, házasságig nem is fekszetek le. A szexszel sincs különösebb gond. Majd kiderül, hogy x év alatt azért volt, hogy félrelépett. Nem rendszeresen, nem folytatott viszonyt, de volt, hogy megingott. Mit teszel? Miért volt jó várni? Vajon ugyanez történt volna, ha évekig nem "éhezik"?

VAGY

Nem csalt meg kapcsolatban, elvagytok a házasságban 5-10 évig, és ekkor lép félre. Sőt, mi történik, ha te szeretsz bele másba? Ott fogja piszkálni az agyad hátulját, hogy vajon mennyiben más a szex mással? Mi van, ha rosszul döntöttél? Lehet az új férfival jobban ellennél? Erről könnyen nyilatkozik az ember, hogy "én ugyan soha", és nem is mondom, hogy félrelépnél, de minden kapcsolatban van, hogy egyik, másik fél meginog, és ilyen esetben nálad csak plusz faktor, hogy nem tapasztaltál túl sokat.

Ismétlem: nem biztos, hogy ilyesmi megtörténik. Lehet, hogy simán vennétek az akadályokat, boldogság örökkön örökké, és a többi rózsaszín izé. De ugyanerre rá lehet találni akkor is, ha lefekszik az ember házasság előtt. Rá lehet akkor is, ha már voltál a földön, és megtanultad, hogyan kell romjaidból újreépülnöd.

Minden felfogásnak megvan a maga előnye, és hátránya.

Megértem a félelmed, de felesleges. Aki át akar verni, át fog. Hiába minden előkészület.

2018. júl. 31. 19:08
 25/37 anonim ***** válasza:
83%
Én ismertem egy párt, nagyon vallásos katolikus fiatalok voltak, nagyon aranyosak, kedvesek. Nem csak vasárnap mentek misére, hanem amikor csak tudtak. 16-17 évesen jöttek össze, vártak a házasságig 7 évet. Aztán másfél év után váltak. Nem tudom, mi volt pontosan, de nagy baj lehetett, mert a válás náluk nagy bűn...
2018. júl. 31. 20:19
 26/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, nagyon naivan gondolkodsz és ábrándokról beszélsz. Majd ha megtapasztalod, milyen a szar szex, akkor elgondolkodsz, hogy van-e kedved azt gyakorolni.
2018. júl. 31. 21:05
 27/37 anonim ***** válasza:

Kb. így:

[link]

2018. júl. 31. 21:07
 28/37 anonim ***** válasza:
77%

#10-es vagyok amúgy, de egy dolgot még hozzátennék. A szex fantasztikusan jó dolog, megfelelő partnerrel meg pláne.

Ne foszd meg magad valami igazán jó dologtól, azért mert érhet rossz tapasztalat, az bármikor megtörténhet bárkivel.

És abba is gondolj bele, hogy ha nem lehet szex, akkor gondolom orális dolgok, petting is kikerül a képből, és akkor mi marad? A csókolózás és a kézfogás kb. ami alig több, mintha valakinek a barátja lennél évekig és lássuk be egy nem szűz férfi nem akar majd csak csókon élni évekig.

és ezeket a dolgokat nőként mondom.

2018. júl. 31. 21:30
 29/37 A kérdező kommentje:
24/27 Megértem, hogy felhozod ezeket, mert abszolút reális, hogy megtörténhetnek. Már írtam korábban is, hogy annak ellenére, hogy úgy gondolom, hogy nyújt valami érzelmi biztonságot ez a hozzáállás, tisztában vagyok vele, hogy nem véd meg mindentől. Ha ennek ellenére megcsalnának, hogy ezt utat végigjártuk, gondolom ugyan úgy átmennék azon a folyamaton, mint más nők, akiket megcsalnak. Elgondolkodnék, hogy miért, mennyire volt jelentős/jelentéktelen az a viszony, tényleg megbánta-e, előfordulhat-e még, és valami alapján döntenék, hogy elhagyom, vagy sem, nyilván ez az adott helyzettől függ és semmi tapasztalatom nincs benne, szóval nem tudom megmondani a végkimenetelt. Mivel én nem vallási meggyőződésből döntöttem így, nem ragaszkodnék irreálisan, ha tönkremenne a kapcsolat megszakítanánk és kész, tudom, hogy ez is benne van. Nem szeretnék örökké egyedül lenni, és ehhez valamiféle kockázatot muszáj vállalni, de mindenki eldöntheti magának, hogy ő mekkorát tud. Arra biztos, hogy képtelen lennék, hogy egyik kapcsolatból a másikba szaladjak, megcsaljam a másikat. Mondom, teljesen megértem, és nem ítélek el semmit, meghallgatom, ha a barátnőim ilyesmiről mesélnek (pl egyéjszakás kalandok), de tudom magamról, hogy nekem nem menne.
2018. júl. 31. 21:31
 30/37 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg elég fiatal vagy és ezért kergeted ez a romantikus ábrándot. De a szex alapból sem rossz, sem jó, ellenben olyan. ahogy a pároddal közösen megélitek. Nem úgy van, hogy durr bele lefekszetek pláne ha full szűz és tapasztalatlan vagy. A szexuális élet része az is hogy megismeritek egymást testét és hogy hogyan szereztek egymásnak örömet. Nincs ebben semmi bűnös dolog.
2018. aug. 1. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!