Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha az ismerkedés elején kiderülne a lányról, hogy az együttléttel szeretne várni a házasságig?
Kommunikacioval nem lehet megtudni, hogy valoban osszeillenek-e.
A hazassag semmire nem garancia.
Én azt mondanám, hogy szólj majd ha férjhez mentél, és akkor lefeküdhetünk egymással :)
Ha ragaszkodsz hozzá hogy csak házasság után szexelj, örök életedre szűz maradsz.
Férjed sem lesz soha, azt garantálom.
Van egy kb. 70 éves nőismerősöm, ő is így járt.
Semmi sem garancia semmire. Se a házasság, se x évnyi ismeret, se az, ha kapcsolatban jól működik a szex.
Sokan próbálnak biztosra játszani, de lehetetlen, ebbe bele kell sajnos törődni.
Csak hogy játszunk a fiktív dolgokkal:
Találsz párt, belemegy, házasságig nem is fekszetek le. A szexszel sincs különösebb gond. Majd kiderül, hogy x év alatt azért volt, hogy félrelépett. Nem rendszeresen, nem folytatott viszonyt, de volt, hogy megingott. Mit teszel? Miért volt jó várni? Vajon ugyanez történt volna, ha évekig nem "éhezik"?
VAGY
Nem csalt meg kapcsolatban, elvagytok a házasságban 5-10 évig, és ekkor lép félre. Sőt, mi történik, ha te szeretsz bele másba? Ott fogja piszkálni az agyad hátulját, hogy vajon mennyiben más a szex mással? Mi van, ha rosszul döntöttél? Lehet az új férfival jobban ellennél? Erről könnyen nyilatkozik az ember, hogy "én ugyan soha", és nem is mondom, hogy félrelépnél, de minden kapcsolatban van, hogy egyik, másik fél meginog, és ilyen esetben nálad csak plusz faktor, hogy nem tapasztaltál túl sokat.
Ismétlem: nem biztos, hogy ilyesmi megtörténik. Lehet, hogy simán vennétek az akadályokat, boldogság örökkön örökké, és a többi rózsaszín izé. De ugyanerre rá lehet találni akkor is, ha lefekszik az ember házasság előtt. Rá lehet akkor is, ha már voltál a földön, és megtanultad, hogyan kell romjaidból újreépülnöd.
Minden felfogásnak megvan a maga előnye, és hátránya.
Megértem a félelmed, de felesleges. Aki át akar verni, át fog. Hiába minden előkészület.
#10-es vagyok amúgy, de egy dolgot még hozzátennék. A szex fantasztikusan jó dolog, megfelelő partnerrel meg pláne.
Ne foszd meg magad valami igazán jó dologtól, azért mert érhet rossz tapasztalat, az bármikor megtörténhet bárkivel.
És abba is gondolj bele, hogy ha nem lehet szex, akkor gondolom orális dolgok, petting is kikerül a képből, és akkor mi marad? A csókolózás és a kézfogás kb. ami alig több, mintha valakinek a barátja lennél évekig és lássuk be egy nem szűz férfi nem akar majd csak csókon élni évekig.
és ezeket a dolgokat nőként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!