Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnetek neki?
Gyanús lenne az biztos. De ezt te tudod hogy milyen a párod.
Ezek után biztos hogy jobban odafigyelnék rá.
Ha kitorolte hogyan.derult ki?
Higyj neki de en is jobban odafigyelnek ra
Ez is lehet az is lehet!
Ha megcsal, nyilván azért törölte.
Ha nem csal meg, csak vkivel néha szokott dumálni azt azért törli, mert nem tudja hogy reagalnal rá. Van aki nagyon féltékeny típus. Akkor csak felesleges feszkó. És inkább csak törli.
Hát lenne egy beszélgetésünk arról, hogy mi a fenéért sunyul mellettem és miért nem képes abban bízni, hogy nem abból lesz hiszti, ha látok valamit, ami tök ártatlan dolog és nem értem félre, hanem abból, de abból mocskosul, ha valamit eltitkol, vagy ha kiderül, hogy más qrvákkal kacérkodik.
Vannak férfi barátaim. Tudom, milyen egy ártatlan beszélgetés és hülyéskedés egy ellenkező neművel. Nem húznám fel magam. De ezen nagyon is.
Ez olyan ovis szint??
Hasonló hisztiket nem sokáig bírnám.
Ez alapján az egész kapcsolatotok egy óriási mocsárra épült, ami bármikor elsüllyedhet.
"megtudnátok hogy törölte a beszélgetését " - honnan tudnám meg? Szerinted olvasgatom a FB-üzeneteit vagy nézegetem a telefonját?
"azért tette mert nem akart konfiktust. Mert hogy az előző parkapcsolataiba is ez volt." - vagyis minimum kétértelmű üzeneteket váltott valakivel. Ez alapján - ha csak nem olyan a személyisége - vagy több vasat tart a tűzben, vagy szimplán alkalmatlan normális párkapcsolatra, mert képtelen reálisan látni a saját helyzetét és a párkapcsolaton belül vele szemben meglévő elvárásokat.
Ha történt megcsalás, ha nem, a fentiek szerint a bizalom oszlopa elég rendesen végigrepedt.
Honnan tudsz a beszélgetésről?
Az viszont mindenképp gyanús hogy törölgeti a beszélgetést. Ha nincs vaj a füle mögött, akkor nem lenne oka rá. Beszélgess el vele.
Nekem volt ilyen kapcsolatom
Mindenkire feltekeny volt
Voltak olyan emberek akikre különösen
Az volt a mániája h mindeki meg akar dugni engem
Ami szerintem beteges és hülyeség
Annyira írtak ram hogy mi újság hogy vagyok ott lakom -e me stb stb
Az elején elmondtam ezeket mert azt hittem nem lesz gond belőle
Tévedtem. Úgy hisztizett meg ordibalt érte h minek irt ram miért érdeklődők biztos dugni akar stb stb
Ezek után úgy döntöttem inkább törlöm az ilyen üzeneteket minthogy a semmi miatt kapjam az ívet
Mondjuk szerencsére már nem vagyunk együtt mert szakitottam vele
24 N
Tehát eddig ezekre a beszélgetésekre mentek rá a kapcsolatai, és továbbra is beszélget, csak törli. Logikus. Ja, nem.
Felőlem ezek után azzal csacsog, akivel szeretne, törölnie se kell, mert kidobom. Nem vagyok féltékeny típus. De hülye se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!