Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elhinnétek, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek, hogy nem fekszik le velük meg nincs semmi?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki folyton rock koncertekre jár, néha én is megyek vele (én is lány vagyok), és bármilyen koncertre megyünk az tuti, hogy ő mindre ingyen mehet, meg vip jegyet kap, meg ott állunk első sorban és mindig őt nézik, kacsintgatnak rá...stb, koncert után is odamennek hozzá a zenészek, mind úgy köszönti mint valami ezeréves ismerőst, ölelgetik, meghívják erre-arra.

Amikor először voltam vele, akkor még úgy gondoltam, hogy jó talán van 1-2 banda, akik ismerik és még el is hittem, hogy senkivel nem kavar, dehát mindenhol ez megy!

Nem ismerem túl régóta ezt a lányt, szóval nem tudom, hogy ez hogy alakult ki, de szerintetek mi kell ahhoz, hogy ilyen viszonyban legyen velük? El nem tudom képzelni, hogy nincs semmi velük... Szerintetek?

2012. aug. 20. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:

még is mióta ismered őt???

Nem lehet h modell vagy valami hasonló?

amúgy meg füvezik velük vagy erősebb drog, aztán dugják orrba szájba.

2012. aug. 20. 18:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Kb egy éve ismerem, nem modell, mérnöknek tanul, szóval szerintem nincsenek is ilyesmi tervei.

Dehát ez az egész nagyon fura szerintem.

2012. aug. 20. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
néha az is elég ha a csaj jól néz ki és már nyert ügye van...ha meg az ilyen rockosokat leszopja vagy megdugják akkor utána mindenhová ingyen mehet...
2012. aug. 20. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is mehettem mindenféle koncertre ingyen, mert ismertem egy csomó zenészt, volt hogy szórakoztunk velük, smárolás, taper, ennyi, de én nem vagyok az a ribi típus szóval engem nem fektettek meg... gyakorlatilag minden más barátnőmet igen, volt aki 13-14 éves volt csak és egyfolytában egy Junk...köhömm taggal járt dugosgatni. Akkor lett elegem az összesből, nem hiszem el hogy képesek egy gyerekkel is lefeküdni, mindegy nekik csak lyuk legyen meg istenítse őket, undorítóak. Tisztelet a kivételnek... ja de az nem igazán van.
2012. aug. 20. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki? Lehet, hogy tudom, kiről beszélsz:D
2012. aug. 20. 19:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Miért, hogy néz ki, akire gondolsz? :)

Nincsen nagyon különös ismertetőjele, barna haj, barna szem, magas, vékony...

2012. aug. 20. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem:) Akire én gondoltam nagyon feltűnő jelenség, színes haj, durva smink, stb.
2012. aug. 20. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
erre van egy szakkifejezés Grúpi vagy angolosan groupie
2012. aug. 20. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!