Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnetek neki?
Leírom nektek az egész sztorit hogy érthetőbb legyen. Mindent még a jót is. Mi több mint egy évet beszélgetünk. De nem találkoztunk. Neki lett később barátja meg nekem is barátnőm. Aztán szakítottunk en is meg ő is. Mi ez az idő alatt mikkor volt mind kettőnknek akkor is tartottuk a kapcsolatot. Na aztán úgy alakult h találkoztunk. Első randin le is feküdtünk stb.. Persze en nem mondtam a szándékaimat. Ez idő alatt ő ismerkedett mással is. De nem talalkoztak csak beszélgettek. En ugy tudtam hogy nem beszélgetnek. Mert a barátnőm azt mondta hogy nem beszel vele es nem akar tole semmit sem. Na jól figyeljetek mert ez a csavó a lényeg a sztoriban. Barátnőm azt mondta hogy nem tudta hogy mit akarok tole azt hitte hogy csak szexelni azt jolvan. A barátnőm mindig mondta magától szóval nem kellet ra kerdeznem. Mondta hogy írogat neki a csavó. Azt is mondta hogy oda ment a munkahelyére. De úgy állította be az egészet hogy a csavó zaklassa. Megkerdeztem tole hogy akkor miért nem tiltotta le. Jó egy fél óra kellet mire tudod valaszt adni. Azt mondta hogy azt akarta hogy a csavo lassa hogy együtt van velem. És azért akarta h sz rul esen neki mert olyanokat irt rólam ami neki az fajt.
Na szóval honnan tudom hogy torli? Állandóan küldözget képernyő fotót. És erdekes módon mikkor találkozunk es akaratlanul is de latom a beszélgetést. Es milyen furcsa hogy nincs ott...
Meg mikkor ra kérdeztem hogy hova lett a beszélgetésetek azt mondta torolte.
Tegnap mikkor beszélgetünk sirt azt mondta nem akar elveszíteni hogy o tényleg nem csalt meg es hogy soha nem szeretet meg ennyire senkit.
Múltkor is olyan magabiztosan mondta hogy neki semmi titkolni valója. Es azt is mondta hogy van annyi esze ha bármi lenne törölne. Na tessék ez meg is történt volt annyi esze. :)
Es ezek után nagyon kíváncsi lettem. Érdekes módon egy másik pali ott maradt az üzeneteknél meg is letudta koptatni hogy van barátom. Olyat is talaltam hogy megerte egy evet varni ram. Szóval ezt ram értette.
Meg irta a barátnőinek is hogy milyen boldog velem stb.. Na mind1... Szóval azt hittem nem beszelgetnek mert o azt mondta a vegen kiderult hogy mégis. Igaz addig amig össze nem jöttünk. De mikkor oda ment a munkahelyére en nem gondoltam volna hogy le all vele beszélgetni. Ha valakit nem kedvelek es zaklat avval nem állok le beszélgetni. Mert az csak olaj a tűzre.
A másik meg az mikkor ra kérdeztem arra az időre mikkor ismerkedtünk es volt ez a pali is a kepbe. A barátnőm válaszolgatott de látszott rajta hogy egyre jobban merülünk a témában es zavarta ot. Azt mondta ez lényegtelen szamara nem fontos. De en nem hagytam es nem engedtem a tema váltást. Igy derült ki hogy torolte az uzenetet
Próbáltam megtörni hatha hatha de váltig azt mondja hogy nem tortent semmi es nem csalt meg. Azt mondta szóljunk a csávónak hogy küldje el a beszélgetést. Azt mondta nyugodtan nézhetem a fb jat soha nem fog kitörölni semmit. Ezen túl nem megy sehova. Mindent elmond ami meg lényegtelen is csak ne hagyjam el.
Ahogy en gondolom. Meg csak három hónapja vagyunk együtt. Hiába küldi el a csavo lehet hogy aztán lebeszéli vele a csaj hogy ezt meg azt hagyd ki belőle. Szóval alapból bukott igy az egész. En teljes mertekbe megbíztam benne. Nekem úgy volt jo a bizalom ahogy volt. Hisz elhittem neki hogy hol van mit csinal es nem kételkedtem egy percig sem. Azt elfelejtettem leírni. En konkrétan közöltem vele az elején. Engem nem érdekel es nem zavar hogy kivel beszélgetsz, hogy öltözködsz , mit eszel stb.. Ennek ellenere meg is torolte mert azt hitte hogy biztos csak mondom. Nem szeretnek egy olyan kapcsolatba lenni ahol állandóan figyelnem kell a másik lepeset. Es nem akarok kételkedni senkibe sem. En nem haragszom ra csak a bizalmat bszta el. En mar eldöntöttem. De ettől függetlenül igy az egész sztroi lattan kíváncsi lennek a ti véleményetekre is. Es sajnálom igy ilyen kússza es hülye fogalmazású lett a történet. Remélem azért érthető :)
Mond meg a csajodnak h törölje ěs tiltsa le előtted.
Amúgy régen nekem is volt hasonló. Az exemnek hiába mondtam nem hitt nekem. Egészen addig amig nem siettem egy randira, eljött elém majd látta hogy jön felém a másik srác. Akkor látta be, hogy igazat mondtam és leállította a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!