Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket ez zavarna?
Szingliként ha indirekten közeledik, akkor nem zavart volna. Egy "szia teccesz" nem lett volna szimpatikus.
Most kapcsolatban vagyok, így zavarna. De bunkó persze nem lennék vele.
Engem igen. Nem igazán vagyok oda érte amikor egy ismeretlen odajön hozzam és ismerkedni akar. Minidg udvariasan és kedvesen utasitom vissza de már sokszor nagyon unalmas ugyanazt elmondani egy nap többször.
Soha nem mennek el sehova olyannal aki épp csak odalépett hozzam
Mai világban soha nem lehet tudni mi történik (tudom kicsit beteg )
Nem igazán szeretek ismerkedni sem elvagyok magam világában nem szeretem ha “zavarnak”
Sokszor szólítottak meg jövet-menet, de persze nem mindegy, hogy ki. Általában visszautasítottam (kedvesen), de nem azért mert zavar a normális megszólítás, hanem azért mert nem tetszett az illető.
De volt akivel kivételt tettem, mert nekem is nagyon szimpatikus volt, tehát előtte már szemeztünk. Vele többször is randiztam.
engem nem. de ilyen esetben a külsőm miatt jönne oda, ami nem baj, de akkor ő se sértődjön meg, ha nekem meg nem jön be és ezért nem ismerkedek vele.
de maga a helyszín nem zavarna, sőt.
Ha előtte már szemeztünk, rámosolyogtam, akkor rendben van, de ha csak leugrottam fogkrémért a kisboltba és fülhallgató van a fülemben, akkor persze, hogy zavaró.
Olvasni kell a jeleket először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!