Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket ez zavarna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy titeket zavarna e ha esetleg utcán, buszmegállóban vagy bevásárlóközpontban próbálna meg ismerkedni veletek egy fiú?

2018. júl. 26. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Szingliként ha indirekten közeledik, akkor nem zavart volna. Egy "szia teccesz" nem lett volna szimpatikus.

Most kapcsolatban vagyok, így zavarna. De bunkó persze nem lennék vele.

2018. júl. 26. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Engem igen. Nem igazán vagyok oda érte amikor egy ismeretlen odajön hozzam és ismerkedni akar. Minidg udvariasan és kedvesen utasitom vissza de már sokszor nagyon unalmas ugyanazt elmondani egy nap többször.

Soha nem mennek el sehova olyannal aki épp csak odalépett hozzam

Mai világban soha nem lehet tudni mi történik (tudom kicsit beteg )

Nem igazán szeretek ismerkedni sem elvagyok magam világában nem szeretem ha “zavarnak”

2018. júl. 26. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Ha szingli lennék akkor nem. Ha szimpi lenne, akkor még benne is lennék az ismerkedésben.
2018. júl. 26. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Sokszor szólítottak meg jövet-menet, de persze nem mindegy, hogy ki. Általában visszautasítottam (kedvesen), de nem azért mert zavar a normális megszólítás, hanem azért mert nem tetszett az illető.

De volt akivel kivételt tettem, mert nekem is nagyon szimpatikus volt, tehát előtte már szemeztünk. Vele többször is randiztam.

2018. júl. 26. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Nyilván akkor csak az tetszik neki, hogy hogy verem vissza a fényt.
2018. júl. 26. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

N

2018. júl. 26. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Csak olyan férfival ismerkednék, randiznék, akivel már eleve ismertük egymást valamilyen szinten. Nem tudok hasra esni attól, hogy valaki csak amiatt érdeklődik irántam, mert jól nézek ki, miközben a buszt várom vagy szexin pakolom a krumplit a kosaramba a boltban.
2018. júl. 26. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Ha szimpatikus és nincs rajta semmi taszító, akkor nem.
2018. júl. 26. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

engem nem. de ilyen esetben a külsőm miatt jönne oda, ami nem baj, de akkor ő se sértődjön meg, ha nekem meg nem jön be és ezért nem ismerkedek vele.

de maga a helyszín nem zavarna, sőt.

2018. júl. 26. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Ha előtte már szemeztünk, rámosolyogtam, akkor rendben van, de ha csak leugrottam fogkrémért a kisboltba és fülhallgató van a fülemben, akkor persze, hogy zavaró.

Olvasni kell a jeleket először.

2018. júl. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!