Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdagabb lányok! Zavarna, ha csak olcsóbb ajándékot kapnátok?
Tegyük fel, jóban maradtatok a volt párotokkal, évi párszor összefuttok, együtt szoktatok karácsonyozni is négyesben.
Megvan mindenetek, nagyon jómódúak vagytok, a volt párotok és barátnője anyagi helyzete viszont csak átlagos.
A lánnyal nem vagytok annyira jóban, de rosszban se, semleges. A volt párotok viszont nagyon jó barátotok.
Hogy érintene, ha karácsonyra csak egy kisebb ajándékcsomagot kapnátok úgy 10-12 ezer Ft értékben, és lenne benne mondjuk hajpakolás, hajápoló olaj, meg még valamilyen krém. (legyenek mondjuk egyenként 3000Ft-os árban)
Ha a lány megmondaná, ezek az ő személyes kedvencei, neki nagyon beváltak, ezért neked is egy ilyen csomagot állított össze, hátha pont nem ismered, és segít rátalálni valami jóra.
Kiakadnátok, hogy olcsó? Vagy hogy miért magából indul ki?
Hát, ha már ajándék, akkor biztos, hgoy nem örülnék olyannak, amit szerdán vettem/veszek a bolban...
Koncert, színház, program, vmilyen utalvány, gknyeremény takarékbetétkönyv, szóval vmi olyan, ami nem tucat. A 12 pedig nem sok, ha gazdagabb lánynak veszed. Nekem sok(k) lenne, a 2000 bőven elég vagy egy szinházjegy a 2. sorba. :))
Tudom, hogy nem sok, de ennyi telik.
Koncetre már meg egyre jövőre, színházba nem járnak, utalványt pedig szülinapra kapott nemrég.
De lehet, akkor tényleg valami mást kéne kitalálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!