Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eltűnnének a prostituáltak, a férfiak több ajándékot vennének a nőknek szex reményében?
A saját kérdésed döngölöd a földbe...
Aki ajándékot' -vár (elvár) szexért cserébe az egy prosti.
-Na már most akkor a \te gondolataid szerint/ a jelenség nem tűnik el.
A másik oldalról ha egy pasi nekem azért kedveskedne,-ajándékokkal mert szexet remél az számomra rendkívül megalázó!
Sajnos volt ilyen "haverom",én tiszteltem és szerettem őt míg ki nem derült mire utazik'...
Úgy gondolom a mai napig nem érti miért reagáltam durván a történtekre...
Szerintem elég undorító, mikor ez működik egy kapcsolatban. Így hirtelen nem is tudom megítélni melyik fél a rosszabb, az ilyen esetnél, legyen mondjuk fele-fele.
Én ilyen nővel nem lennék, aki ilyesmit várna el. Ha veszek ajándékot neki, azt nem azért teszem, hanem mert meg akarom lepni és/vagy hálás vagyok neki olyan dolgokért amiket nem tudok azonos szívességgel viszonozni. És inkább a magány, mint egy ilyen kapcsolat ahol a törpemajmok szintjére alázzuk vissza magunkat, náluk dívik ez az ajándék szexért dolog.
Igaz aki ilyet várna el, az kétlem, hogy lelki társam tudna lenni, mivel az alap habitusunk súlyosan eltérne, ő engem nyápicnak tartana jóeséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!