Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb egy hónapja mentünk szét a gyerekem anyjával és közeleg a karácsony. A gyereknek mindenképp venni fogok ajándékot, az anyjának is illik ilyenkor?
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 09:44
1/12 anonim válasza:
Ezt te tudod. Vigyél valami édességet. Sokba nem kerül, de egy gesztus.
2/12 anonim válasza:
Hogyan váltatok el? Milyen a kapcsolat? Én adnék valami apróságot, a gyereknek is jó, ha látja, törődsz még az édesanyjával és nem szűnt meg számodra létezni.
3/12 anonim válasza:
Szerintem érdemes dolgozni azon, hogy jó maradjon a kapcsolat, a gyerek érdekében. Én adnék valamit mindenképp.
4/12 anonim válasza:
Ha nem haraggal váltatok el, nincs gyűlölködés, akkor mindenképp egy jó gesztus, valami apróságot adni neki.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem haraggal váltunk el, de nem vagyunk túl jó viszonyban sem. Csak a gyerekről beszélünk mikor beszélünk. Egyébként 15 hónapos gyerekről van szó és szerintem ő még nem igazán érti, hogy mi történt köztünk.
2017. dec. 5. 10:19
6/12 anonim válasza:
Ő a nő, tehát még hosszú évekig az ő jóindulatán múlik, láthatod-e a gyereked gyakrabban a szokásos két hetente egy alkalomnál. Ha fontos számodra a gyereked, nagyon ajánlott jóban lenni az anyjával.
7/12 anonim válasza:
Bennem tuti felcsillanna a remény, hogy újra akarja kezdeni velem az ex. Számomra azt jelentené az ajándék, hogy még szeret a másik. És utána borzasztó dühös és csalódott lennék, amikor kiderül, mégsincs így. Úgy érezném, szórakoznak velem. De Te ismered az exedet, Te tudod, lenne-e félreértés egy ilyen gesztusból.
8/12 anonim válasza:
Ha te hagytad el, akkor semmikép se, mert csak ront a viszonyotokon. Simán köszöntsd fel és kész. Más esetben vegyél neki valami apróságot.
9/12 A kérdező kommentje:
Ő hagyott el engem, megkért, hogy ne vegyek neki semmit mert neki nem lesz rá pénze, hogy nekem vegyen valamit és ezért ő rosszul érezné magát. Én természetes dolognak tartom, hogyha megyek valahová vendégségbe, pl jelen esetben látogatni a fiamat akkor viszek mindenkinek valami apróságot. Számomra fontos ember még a mai napig hiszen ő neveli a gyerekem tehát semmi féle hátsó szándék nincs ebben, hogy veszek neki egy könyvet pl karácsonyra.Nálam természetes dolog, hogy megajándékozom azokat az embereket akik fontosak az életemben.
2017. dec. 5. 18:09
10/12 anonim válasza:
Igen, de ő megkért, hogy ne tedd. Ha nem akarod kellemetlen helyzetbe hozni, nem viszel neki ajándékot, hanem mondjuk veszel egy üveg bort vagy valami jó csokoládét, mint vendég és nem karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!