Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánykérést illik-e, illetve célszerű-e összekötni más ünneppel? (karácsony, húsvét)
Szokás mifelénk is a karácsonyi a lánykérés, de én ezt nem tartom célszerűnek. Karácsonykor karácsony van, húsvétkor meg húsvét, eljegyzéskor meg eljegyzés. Szerintem. De ettől még lehet. Hogy mi a praktikus benne? Talán, hogy ünnepekor jobban ráérnek a rokonok, és van otthon süti és ünnepi ebéd.
A miénk négyszemközti eljegyzés volt, és nagyon jól sikerült, azóta már házasok is vagyok, és kislányunk is született :-) (az esküvőnkön azért már volt 11 vendég is...:-))
Mi választottunk egy hétvégét és úgy tartottuk meg, de én úgy tettem, mint aki semmiről sem tud. :D
Ahogy te elképzeltek a lényeg úgyis a lány válaszán van. :)
Miert ne lehetne karacsonykor?Szerintem jo otlet!Akkor ugyis meghitt minden,romantikusnak is konnyu lenned(gyertya,kandallo...).Csak legy kreativ! ;)Amugy meg nem az eljegyzesnek a napjat,hanem az evfordulot,megismerkedest,hazassagot szoktak "kulon" unnepelni.En meg nem is hallottam, hogy valaki az eljegyzese napjat unnepli!Lehet , hogy en vagyok talyekozatlan?!?!?!? :S
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!