Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vannak nagyon jó akciók az ékszerüzletekben? Nyár, húsvét, karácsony? Mikor érdemes megvenni? (mármint akció szempontjából)
Köszönöm szépen.
Karácsonyra tervezem az eljegyzést, csak attól tartok, hogy sokan vesznek ékszert így inkább magasabbak az árak nem alacsonyabbak.
Így gondoltam, hogy megveszem előbb és karácsonyra megkapja a kisasszony:)
Szerintem meg ünnepek előtt pont nem. Elég, ha más termékeket veszünk alapul... pl. mindenki tudja, hogy minden karácsony után van leértékelve, mert szabadulni akarnak a megmaradt árútól...
Pl. most láttam egy ékszerüzletet, hogy 70%-os leértékelés van, mert be fog zárni és el kell dobálni a portékát. Figyeld az ilyeneket, ha nagyvárosban vagy, biztos van több ékszerbolt, ne sajnáld rá az időt.
Ünnepek elött lenne logikus keresni,de ha meg megnézed most ill akkor az árakat akkor rájössz,hogy szépen hangzik az akciós de még drágábban is adják sok helyen...
Off.:Utolsó,hol van ez a bolt?Köszi
Még egy kérdés.
Ha decemberben veszem meg a gyűrűt, Bécsben, hogy ő ott van és együtt válasszuk ki az nagyon gáz?
Mert megyünk december közepén Bécsbe és hátha ott vannak olcsóbban gyűrűk.
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha együtt veszitek meg! Hiszen, ha egy életen át hordani fogja a Párod, nem árt, ha neki is tetszik...:)
Szerintem így is szép lesz.
Sok boldogságot!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!