Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők, akik a sportosan elegáns, még illemtudó, és empatikus férfiakat szeretik, vagy minden nőnek a szelidítetlen jaguár kell, aki magas, sportos, "koszos", szakálas?
40+ férfi vagyok, rövid hajjal, aki szeret zakót, farmert, inget viselni. Nem szeretem a rövid nadrágot. Átlagos magas vagyok, 176cm , nem kövér, plusz 5 kiló felesleggel. Nincsen tetoválásom, borotválkozom, nem vagyok borostás.
(Remélem nem moderálják ki, mert nem azért írtam, hogy ismerkedjek, csak azért, mert ilyenkor rögtön jön, hogy biztosan kövér, és csúnya vagy, azért kérdezel ilyenek.)
Igen, vannak. Csak őket úgy hívják, hogy átlagos nők, akik nem kellenek az olyan típusú férfiaknak, mint te. A gozzád hasonló férfiak inkább a plázacica kinézetű, vékony testalkatú csajokra (szándékosan nem írtam nőket) buknak. Azok a csajok viszont inkább a macsókat, rossz fiúkat kedvelik, mert megtehetik, hogy válogatnak.
Ez az egyéni szubjektív véleményem a kérdésedre.
8-as, nem tudom, mert nem ismerem a hódításaidat. :-))))
De valószínűleg azok, akik ilyenkor is képesek szoknyát hordani harisnyával. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!