Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két mimózalelkű embernek lehet sikeres párkapcsolata?
Én nagyon lelkis vagyok, olykor nagyon magamra tudok venni mindent, utálom megbántani a másikat, erősen empatikus vagyok és segítőkész, akivel ismerkedek, az szinte ugyanez. Nagyon sok mindenben jól kijövünk, mindenről órákig elbeszélgetünk és végighallgatjuk a másikat.
Két bántásra visszahúzódó ember mennyire alkothat egy párt és mennyire lenne sikeres egy ilyen párkapcsolat?
Hosszú távon a hasonlóság a nyerő.
Az ellentétekből mindig előbb utóbb konfliktus alakúl ki. A boldogság titka a harmónia, és nem az alá-fölé rendelt viszony. Az zsarnokság. Nem pedig szeretet-szerelem.
Teljesen működhet szerintem! Sőt, valószínűleg, mivel alapvetően mindketten kerülitek a konfliktust, nem is fogtok fölöslegesen konfliktust generálni, ami tök jó. :)
Amire viszont érdemes odafigyelni, az az, hogy emberek vagytok mindketten, tehát súrlódások lesznek. Úgyhogy fontos, hogy tanuljátok meg kimondani, ha mondjuk a másik megbántott, vagy ha valamire igényed van, vagy ha valami nem tetszik nektek.
Lehet, miért ne lehetne?
Mondjuk én több esélyt látok a frigid nő és impotens pasi párosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!